Ο Δήμος Αν. Μάνης θα συμμετέχει στους 54ους Διεθνείς Παιδικούς Αγώνες

Την Τρίτη 22 Οκτωβρίου συνεδρίασε ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Ανατολικής Μάνης, μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Οργανισμού, Δημοτικού Συμβούλου κ. Λεωνίδα Πουλικάκου.

Πρώτο θέμα της συνεδρίασης ήταν σχετικά με τη συμμετοχή ή μη του Ν.Π.Δ.Δ. στους 54ους Διεθνείς Παιδικούς Αγώνες. Μετά από την εισήγηση και τη συζήτηση που ακολούθησε αποφασίστηκε ομόφωνα η συμμετοχή του Δήμου Ανατολικής Μάνης στους 54ους Διεθνείς Παιδικούς Αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη Κεσκεμέτ της Ουγγαρίας (Αριθμ. Αποφ. 27/2019).

Να θυμίσουμε οτι αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που θα συμμετέχει αποστολή του Δήμου Ανατολικής Μάνης σε αυτή τη διοργάνωση. Η πρώτη, μόλις μερικούς μήνες πριν όπου στην πόλη Ούφα της Ρωσίας, όπου φιλοξενήθηκαν οι αγώνες οι αθλητές του Δήμου να συμμετέχουν σε 3 αθλήματα στο ποδόσφαιρο, μπάσκετ και στην ελληνορωμαϊκή πάλη. Μάλιστα η ομάδα ποδοσφαίρου έφτασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης, όπου δυστυχώς ηττήθηκε και κατέλαβε τη δεύτερη θέση εξασφαλίζοντας το ασημένιο μετάλλιο.

Επιπλέον, να θυμίσουμε οτι στις αρχές του μήνα στην πόλη μας πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη των μελών της αποστολής Διεθνών Παιδικών Αγώνων με επικεφαλής τον Πρόεδρο των Αγώνων κ. ΤορστενΡας από τη Γερμανία και τον πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής κ. Ιγκορ Τοπολε  από τη Σλοβενία.