Ο Κωνσταντίνος Διαμαντάκος Υπ.Δημοτικός Σύμβουλος με τον Γιώργο Μαρουδά

Ο 26χρονος Κωνσταντίνος Διαμαντάκος υιός του αείμνηστου πολύ αγαπητού Δημήτρη Διαμαντάκου που πρόσφερε στα κοινά του Δήμου Ευρώτα αποφάσισε και κατέρχεται για πρώτη φορά υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ευρώτα στο πλευρό του Γιώργου Μαρουδά με τον συνδυασμό “Συμμαχία Πολιτών Ευρώτα”.

Με σπουδές στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών είναι σίγουρο πως μπορεί να προσφέρει τις γνώσεις του για το καλό της περιοχής.

Αναλυτικά η Δήλωσή του

Με ιδιαίτερη χαρά, σας ανακοινώνω την συμμετοχή μου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Ευρώτα με το συνδυασμό «Συμμαχία πολιτών Ευρώτα» με επικεφαλής τον Γεώργιο Μαρουδά.

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών και εργάζομαι στο λογιστικό γραφείο που διατηρεί η μητέρα μου στη Σκάλα.

Ο κυρίαρχος λόγος που αποφάσισα να συμμετάσχω σε αυτή τη προσπάθεια πέρα από την αγάπη μου για τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα, είναι το γεγονός ότι πείστηκα από τη Θέληση, την Όρεξη και την Αγάπη του υποψήφιου Δημάρχου Γεωργίου Μαρουδά για το Δήμο μας, καθώς και για το εγχείρημα της αναβάθμισης του σε πραγματικό ΚΈΝΤΡΟ ξανά. Όντας νέος στην τοπική αυτοδιοίκηση, υπό τη σκέπη όμως και την καθοδήγηση των παλαιοτέρων, αφήνουμε στην άκρη τις διαφορετικές ιδεολογικές και πολιτικές καταβολές που ενδεχομένως έχουμε και θέτουμε ως πρωταρχικό κριτήριο την αγάπη μας για το ΔΉΜΟ ΕΥΡΏΤΑ έχοντας έντονη ανησυχία για ΖΩΉ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ – ΑΝΆΠΤΥΞΗ.

Πιστεύω ακράδαντα και συνάμα υπόσχομαι, ότι μαζί με τους εκλεγμένους συνυποψηφίους μου, απ’ όποια παράταξη κι αν αυτοί προέρχονται και πάντα με γνώμονα την αγάπη που τρέφουμε για τον τόπο τούτο, την επομένη των εκλογών θα δώσουμε πνοή στο Δήμο μας, προσδίδοντάς του, τη μορφή και την υπόσταση, που του αξίζει να έχει.

Κωνσταντίνος Δ. Διαμαντάκος – Οικονομολόγος