Ο Μικρός και Μεγάλος Τελικός του Laconia Summer Basketour σε Live Streaming

Έφτασε η μεγάλη ημέρα για το 2ο Laconia Summer Basketour που πραγματοποιείται στον Δήμο Μονεμβασίας και στο Κλειστό των Μολάων.

Σήμερα ο Μικρός και ο Μεγάλος Τελικός.

Στον Μικρό τελικό θα αγωνιστούν Δαιμονία – Νεάπολη στις 6:00 το απόγευμα και ο Μεγάλος τελικός που θα ξεκινήσει στις 9:00 είναι μεταξύ των ομάδων Κάστρο Μονεμβασίας – ΑΠΟΕΛ Μολάων.

Παρουσιαστές στο Final 4 του 2ου Laconia Summer Basketour είναι οι Πέτρος Πολυχρονίδης και Έλενα Κρεμλίδου. Φωτιά στο παρκέ του Κλειστού Γυμναστηρίου Μολάων θα βάλουν οι μαζορέτες της Κύμης, Blue Fires με τις εντυπωσιακές τους χορογραφίες στα τάιμ άουτ των αγώνων.

Χορηγοί του Laconia Summer Basketour είναι οι Biogreco, Μορέως Ήδιστα, Petra Club, Ημιχρονο Σπορ, Tzante Café Restaurant, Laconia Magazine και Οπτικά Κότσαλης. Το Laconia Summer Basketour διεξάγεται με την στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Συνδιοργανωτές είναι ο Δήμος Μονεμβασιάς και ο ΑΠΟΕΛ. Διεθνής Συνεργάτης το World Club Basketball Tournament που διεξάγεται στο Hastings της Μεγάλης Βρετανίας.

Σάββατο 12/8
18:00 Μικρός Τελικός
19:30 Διαγωνισμός Τριπόντων
20:00 Αγώνας Επισήμων
21:00 Τελικός
22:00 Διαγωνισμός Καρφωμάτων

Το Live Streaming είναι υπο την τεχνική επίβλεψη και επιμέλεια του Γιάννη Παυλάκου για το Report24.gr & Krokees.gr με την συνεργασία του Basketours.com

Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε και τα δυο βίντεο των Τελικών.

Μικρός Τελικός Ώρα 18:00

Δαιμονιά: Ασημακόπουλος, Αθανασούλας, Κούτσος , Παπαδόπουλος Ν. , Τράμπαρης, Κόϊκας, Τσουμπρής , Κόκορης, Ψιακής

Νεάπολη: Μηνόγιαννης Δ., Κάντας, Βατίστας , Παπαδάκης Μ., Μηνόγιαννης Α., Καποθανάσης, Κοντραφούρης, Παπαδάκης Γ, Κωνσταντινάκος Δ., Τσιγγενόπουλος, Κωνσταντινάκος Π.

Τελικό Σκόρ Δαιμονιά – Νεάπολη 104-90

Μεγάλος Τελικός Ώρα 21:00

Κάστρο: Νικολακάκος, Ντανάκας, Σπυριδάκος, Μπούμπαλης, Θερμογιάννης, Τούντας, Ζερβός, Σιγκούνας, Γκουβούσης, Ξυνογαλάς

ΑΠΟΕΛ: Βούρθης, Μαζαράκης, Σακελαρίου, Μιχελάκος, Τσορομώκος, Μπατσάκης, Ρετσινάς, Εζόμο, Καλλινικίδης, Σαρικόπουλος, Κοντοσταθάκος

 

Οι 4 φιναλίστ