Ο Παναγιώτης Παπαδάκος Υποψήφιος Δημ.Σύμβουλος με τον Γιώργο Μαρουδά.

Ο στενός συνεργάτης και “δεξί χέρι” του τέως Δημάρχου Ευρώτα Γιάννη Γρυπιώτη στο πλευρό του Γιώργου Μαρουδά.

Σίγουρα ένας πολύ δυνατός υποψήφιος από τον οποίο πέρασαν από τα χέρια του όλα αυτά τα χρόνια που ήταν στον πλευρό του Γιάννη Γρυπιώτη όλα τα προγράμματα για τα έργα. Μικρά και μεγάλα.

Γνώστης της ορθής διαχείρισης και σύνταξης διαχειριστικών θεμάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του

Μετά από συγκροτημένη σκέψη αποφάσισα να συμπορευτώ στις αυτοδιοικητικές εκλογές ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό Συμμαχία Πολιτών Ευρώτα με επικεφαλή τον Γεώργιο Μαρουδά, έναν αξιόλογο συμπολίτη μας, που τον διακρίνει η δυναμική , η δημιουργική διάθεση και η εξωστρέφεια, κριτήρια βασικά για την ανάπτυξη του τόπου μας .

Σε αυτές τις εκλογές αποφασίζουμε για το μέλλον του τόπου χωρίς αντιπαλότητες , αλλά με μόνο σκοπό τις πολιτικές θέσεις και όχι αντιπαραθέσεις, τον παραγωγικό και γόνιμο διάλογο , μόνο έτσι πρέπει να πορευθούμε.. αυτές είναι οι αρχές μας για το αύριο που πρέπει να διακρίνει την γενιά μας που τόσο έχει αδικηθεί από την οικονομική κρίση .

Κατάθεση ιδεών, κατάθεση προγράμματος , κατάθεση ψυχής για τον Δήμο μας . Ξέρω ότι σε κάποιους φίλους είναι αρεστή η επιλογή μου σε άλλους όχι όμως.. σε ένα πράγμα θα συμφωνήσουμε όλοι , ότι οι επιλογές του καθενός μας είναι θεμιτές στην Δημοκρατία όταν δεν θίγουν τον άλλο.

Εκτιμώντας ότι όλοι μας έχουμε τις επιλογές μας ας αντιπαραθέσουμε τις θέσεις μας για την υγιή ανάπτυξη του τόπου μας , δεν μας χωρίζει τίποτα άλλο παρά μόνο οι διαφορετικές πολιτικές , με αυτές θα αγωνιστούμε, ο σκοπός όλων μας είναι το καλό του τόπου μας .

Αυτά τα χρόνια που είχα την τιμή να εργαστώ στον Δήμο Ευρώτα, γνώρισα ανθρώπους και τοποθεσίες που χάραξαν στο νου μου, το νέο όραμα του Δήμου μας.

Διαχωρίζοντας σε άξονες λειτουργικούς τα έργα που πρέπει να προχωρήσουν για την ανάπτυξη του τόπου μας.

Δράσεις που αφορούν τον νέο με προοπτική για τη θεμελίωση των δημοκρατικών θεσμών πέρα από τις συντηρητικές νοοτροπίες, δίνοντας την βαρύτητα στη φωνή του μέλλοντος, γιατί σήμερα η γενιά του 21ου αιώνα στοχεύει δραστικά στη συμμετοχή των θεσμών με σκοπό τη δική της απάντηση στο μέλλον.

Δράσεις για την λεγόμενη ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ με εφαρμογή των προγραμμάτων στήριξης Δράσεις για τα σχολεία με πιστή εφαρμογή των ειδικών δράσεων (Δια Βίου Μάθηση) Γιατί είμαστε βέβαιοι – γιατί είστε βέβαιοι – γιατί είμαστε ο ΜΟΝΟΣ συνδυασμός με Πρόγραμμα, Στόχο , που υπηρετεί γνήσια τα συμφέροντα των πολιτών . Γιατί ξέρουμε που να πάμε!!

Θεμελιώνουμε έναν οδηγό που μπορεί να λάμψει στον Ευρωπαϊκό χώρο για τη νέα μας γενιά που συμβάλει στην Ειρήνη, στη Δημοκρατία. Υπόσχομαι να παραμείνω σε αυτόν τον αγώνα δίπλα σου, μαζί σου, για κοινωνική δικαιοσύνη, για να νικήσω οριστικά το όραμά μας βάζοντας τα θεμέλια των ονείρων της προηγούμενης γενιάς αλλά και των προσδοκιών της νέας γενιάς.

Σας καλώ σε αυτήν την εξόρμηση για να δώσουμε μαζί , μαζί να δικαιώσουμε τους αγώνες για την οικοδόμηση του εγχειρήματός μας.

Ευχαριστώ πολύ την οικογένειά μου για τη δύναμη που δίνει στην επιμονή μου ζητώντας συγνώμη για την ταλαιπωρία. Σήμερα αγωνιζόμαστε όχι μόνο για την επόμενη τετραετια αλλά για το οικοδόμημα του οράματος, δίνοντας έμφαση στην εμπειρία και στον συνδυασμό ανθρώπων όλων των κοινωνικών τάξεων.

Γυναίκες – Άντρες – Νέοι – Νέες – Όλοι στον Αγώνα της Ανάπτυξης .