Ο Σύλλογος Βαχιωτών Λακωνίας έκοψε την πίτα του στην Αθήνα

Ο Σύλλογος Βαχιωτών Λακωνίας τη Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποίησε με επισημότητα και επιτυχία την πρώτη εκ κοπή πίτας στο μαγαζί «Ερωφίλη», που βρίσκεται στη Πάρου 28 στον Άγιο Δημήτριο .
Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τους συγχωριανούς και φίλους μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους και στήριξαν το Σύλλογο μας για άλλη μια φορά!

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν και στήριξαν την πρώτη εκδήλωση για το 2019 καθώς έπεται και συνέχεια.

Στη πρώτη μας αυτή εκδήλωση είναι αφιερωμένη στον άνθρωπο που κράτησε ζωντανό όλα αυτά τα χρόνια το Σύλλογο ,τον έκανε κομμάτι της ζωής του και έδωσε κίνητρα στα νέα παιδιά να έρθουν κοντά στο Σύλλογο και να συμμετέχουν. Στο κύριο Διακουμάκο Στέλιο το πρώην Πρόεδρο μας που εμείς με τη σειρά μας τον ευχαριστούμε θερμά από καρδιάς και του δίνουμε το ανάλογο κίνητρο να συνεχίσει να είναι μαζί μας, κοντά μας με το τιμητικό τίτλο του «Επίτιμου Προέδρου»
Το φλουρί έτυχε στη κυρία Σαραντάκου Ελένη του Κωνσταντίνου(ΝΟ:02) που κέρδισε μια εικόνα προσφορά του κυρίου Διακουμάκου Στέλιου , Επίτιμου Προέδρου του Συλλόγου μας..

Ευχαριστούμε θερμά τον δικό μας Καπερνάρο Βασίλη που μας τίμησε με την παρουσία του και με την προσφορά του για τη στήριξη του Συλλόγου μας. Του ευχόμαστε Καλή Επιτυχία καθώς είναι Υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων στις εκλογές του Μαΐου 2019.

Ευχαριστούμε θερμά

  • τον κύριο Θεοδωράκο Τάσο– Αντιδήμαρχο Δήμου Περιστερίου

  • τον κύριο Φιλιππάκο Τζανέτο – Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και Υποψήφιο Δήμαρχο Δήμου Ανατολικής Μάνης

  • την κυρία Κοντοσταθάκου Εύα – Αντιδήμαρχο Δήμου Αθηναίων και Υποψήφια Βουλευτή Λακωνίας με τη ΝΔ

  • την κυρία Τσερούλα- Καλφάκου Κατερίνα ,Δημοτική Σύμβουλο Δήμου Περιστερίου

Τους χαιρετισμούς τους και τις ευχές τους μας έστειλε η Αντιπεριφερειάρχης κυρία Τζανετέα Αδαμαντία , ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης Ανδρεάκος Πέτρος και ο Μπουκουβάλας Ιωάννης Περιφερειακός Σύμβουλος καθώς δεν μπόρεσαν να παρουσιαστούν και να γιορτάσουν μαζί μας λόγω αναλυμένων υποχρεώσεων που τους ανάγκασαν να βρίσκονται στη Μάνη.

Ευχαριστούμε θερμά τον δικό μας Παπά Βαγγέλη που ήρθε απ’ το χωριό μας το Βαχό για να βρίσκεται κοντά μας αυτή τη σημαντική μέρα για τον Σύλλογο μας καθώς είναι η πρώτη εκδήλωση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Ευχαριστούμε πολύ για την άψογη συνεργασία και εξυπηρέτηση μας το κύριο Περικλή, ιδιοκτήτη του καταστήματος καθώς και το άψογο προσωπικό τους.
Ευχαριστούμε πολύ τα Διοικητικά Μέλη Μιχαλακάκου Νίκη, Κατσιμάρδου-Σαραντάκου Ελένη, Διακουμάκου Κατερίνα ,Γερακαράκο Κωνσταντίνο, Γερακουλάκο Ιωάννη, Διακουμάκο Βασίλη, Κασιδάκο Γιάννη και Πουλάκο Κωνσταντίνο , που και αυτή τη φορά βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση μας.
Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας Κατσιμάρδου-Σαραντάκου Ελένη, Διακουμάκο Ιωάννη, Εκδόσεις Βάκχικον- Πουλάκο Νέστορα ,Κατάστημα Αφοί Τζανετόπουλοι, Δημακόγιαννη Γεώργιο «Βιβλιοπωλείο-Εκδόσεις Αδούλωτη Μάνη», Δεμοιράκο Γιώργο «Ταβέρνα Η Καλή Καρδιά», Γρηγοράκο Γρηγόρη «Ταβέρνα Η Δροσοπηγή», Λαμπρινάκο Σταμάτη «Ταβέρνα ο Βαγγέλης», Αγγελόπουλο Σπύρο, Ραφαηλίδη Γρηγόρη Κομμωτήριο «Στυλ και Άποψη» Αργειτάκου Μπέτυ και Λίνα , Κατάστημα Nael –Καπερνάρο Σταύρο , το Μουσικό Μεζεδοπωλείο Ερωφίλη, Manis Rose-Σαραντάκου Ελένη και La Via En Rose-Κατσαφάδου Δήμητρα. Ευχαριστούμε θερμά του συγχωριανούς κύριο Παναγιωτάκο Βασίλειο και Δημήτρη για την προσφορά τους βάζοντας μέλι δικής τους παραγωγής καθώς κα την Παναγιωτάκου-Παπανδρέου Ιωάννα για τη χειροποίητη κεραλοιφή.

Σας ευχαριστούμε θερμά όλους από καρδιάς για τη στήριξη σας!

Όλοι μαζί μπορούμε να σηκώσουμε το χωριό μας ψηλά και να το κάνουμε ομορφότερο!!!

Ο Πρόεδρος
Σαραντάκου-Κατσιμάρδου Ελένη

Η Γενική Γραμματέας
Διακουμάκου Κατερίνα

Η Ταμίας
Μιχαλακάκου –Πουλάκου Νικολέτα