Ο Όμιλος FF Group στηρίζει την τοπική κοινωνία της Μάνης

Μία ακόμη φιλανθρωπική δραστηριότητα του Ομίλου FFGROUP  στον νομό της Λακωνίας μας, γέμισε χαρά και αισιοδοξία εν όψει των Άγιων Ημερών του Πάσχα.

Τα τελευταία χρόνια ο Όμιλος στηρίζει έμπρακτα την Λακωνία μας και τα χωριά μας, με διακριτικότητα και σεβασμό στις ανθρώπινες αρχές και αξίες.

Ελπίζουμε να τους έχουμε πάντοτε αρωγούς μας και να συνεχίσουν το τεράστιο φιλανθρωπικό έργο τους με την ίδια σεμνότητα, όπως κάνουν όλα αυτά τα χρόνια.

Το σχετικό Δελτίο Τύπου του Ομίλου FFGROUP, ανέφερε χαρακτηριστικά:

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ο Όμιλος FF Groupστηρίζει ενεργά την Ιερά Μητρόπολη Μάνης με μια σημαντική δωρεά ειδών ένδυσης και υπόδησης από τα brand που αντιπροσωπεύει.

Λίγες μέρες πριν τον εορτασμό του Πάσχα ο Όμιλος απέστειλε στην Ιερά Μητρόπολη είδη ένδυσης και υπόδησης για 65 άπορες οικογένειες και η διανομή των ειδών έγινε από την Ιερά Μητρόπολη.

Ο  Όμιλος FF Group, κατανοώντας το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελείται, στηρίζει το έργο της Μητρόπολης και συμβάλλει στην ανθρωπιστική του δράση.

Σχετικά με τον Όμιλο FF Group

O Όμιλος FF Group είναι μια ηγετική δύναμη στον κόσμο της μόδας που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 30 χώρες. Ο Όμιλος σχεδιάζει, παράγει και διανέμει σε παγκόσμιο επίπεδο ιδιόκτητες μάρκες, την Folli Follie και την Links of London. Διατηρεί μια δυναμική παρουσία στο χώρο λιανικής και χονδρικής πώλησης στην ελληνική αγορά, αλλά και στην αγορά των Βαλκανίων. Τα atticaπολυκαταστήματα και τα Factory Outlet αποτελούν τα μεγαλύτερα ιδιόκτητα κανάλια διανομής και σημεία λιανικής πώλησης του Ομίλου στην Ελλάδα. Παράλληλα, ο Όμιλος FF Group έχει ξεκινήσει τη στρατηγική ανάπτυξη των δικών του multi brand concept stores, CollectiveKix και Sport Loft.

Μάρκες όπως Ermenegildo ZegnaUGG Australia, Juicy CoutureTed BakerVilebrequinScotchSodaCalvin Klein JeansNikeConverseFranklin & MarshallGStar RAWDc Martens,Samsonite και Technogym, ανήκουν στο χαρτοφυλάκιο του Ομίλου. Η δραστηριοποίηση του Ομίλου FFGroup στον κλάδο Beauty & Cosmetics είναι σημαντική και αφορά στην αποκλειστική διανομή στην Ελλάδα των παγκοσμίου φήμης μαρκών ομορφιάς και περιποίησης της Shiseido Group (Shiseido,Dolce&Gabbana Make up, Skincare & Fragrances) και της COTY (Gucci, Boss, Escada, Max Factorκ.ά). Πρόσφατα προστέθηκαν και άλλα διάσημα brand της COTY: LancasterCalvin KleinChloe,DavidoffJoopRoberto CavaliMarc JabobsBottega VenetaMiu MiuBalenciagaTiffany & Co,BorjoisRimmel κ.α. Επιπλέον, ο Όμιλος διαθέτει στην ελληνική αγορά διεθνώς γνωστές μάρκες καλλυντικών όπως: Molton BrownAnnick Goutal κ.α., στην beauty & lifestyle boutique, Heaven onEarth.

Ο Όμιλος διατηρεί συμμετοχή στον τομέα της ταξιδιωτικής λιανικής μέσω της στρατηγικής συμμαχίας και της συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο της ελβετικής Dufry AG, η οποία εξαγόρασε τα Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών.

Ο Όμιλος FF Group δημιουργεί μόδα σε παγκόσμιο επίπεδο και διαθέτει εδραιωμένη παρουσία με πάνω από 900 σημεία πώλησης και απασχολεί περίπου 5.000 άτομα ανά τον κόσμο.