Παρουσία πλήθος κόσμου η έναρξη για το 8ο Καλάθι του Χωριού στην Πετρίνα. – Φωτογραφίες

Έναρξη παρουσία πλήθος κόσμου από όλη την Λακωνία στο 8ο Καλάθι του Χωριού στην Πετρίνα Λακωνίας.

Το Αγιασμό πραγματοποίησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μάνης κ.κ Χρυσόστομος ο Γ ο οποίος σημείωσε την σημασία της ετήσιας εκδήλωσης που πραγματοποιείται στην Πετρίνα του Δήμου Αν.Μάνης και αποτελεί θεσμό πολιτισμού.

Οι εκθέτες παρουσίασαν τα τοπικά εξαιρετικά προϊόντα τους.

Χαρακτηριστικό της φετινής έναρξης ήταν η τιμητική διάκριση που δόθηκε στον Ιωάννη Κοτζαμάνη για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στους Πανελλήνιους αγώνες σκοποβολής εφήβων αλλά και η τιμητική βράβευση στην ομάδα διάσωσης Λακωνίας για την πολύτιμη προσφορά τους.

Στην συνέχεια ο κόσμος διασκέδασε με ενα μουσικό ταξίδι “Από την Μοσχολιού στον Νταλάρα” με τους Σπύρο Κουτσοβασίλη και Ειρίνη Χριστοφιλάκη και την ορχήστρα τους.

Η πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου γυναικών Πετρίνας “Η Εστία” κ.Άννα Καπασούρη ήταν στην επιμέλεια της βραδιάς ενώ σύντομο χαιρετισμό έκαναν ο Βουλευτής Λακωνίας κ.Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Τζεφεράκος και η Δημοτική Σύμβουλος Ελένη Δρακουλάκου και η πρόεδρος της Τ.Κ Πετρίνας κ.Αλεξία Βουρλίτη.

Το 8ο Καλάθι του Χωριού συνεχίζεται και σήμερα Σάββατο με ενα Μουσικό Αφιέρωμα στον Σταύρο Κουγιουμτζη ενώ η Κυριακή είναι αφιερωμένη στα παιδιά με δράσεις τους Orange Festival.

Την Δευτέρα στις 19:30 στο Λακωνικό Δελτίο Ειδήσεων της Τηλεόρασης Best Λακωνίας θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθείστε όλα όσα έγιναν στο 8ο Καλάθι του Χωριού που φέτος αποτελεί μια ξεχωριστή εκδήλωση στα δρώμενα της Λακωνίας.

Γιάννης Παυλάκος