Με Προτάσεις πλευράς Βαλιώτη…και Υπογραφές πλευράς Δούκα το Σπάρταθλον 2019!!! Βίντεο

Άρθρο γνώμης και ρεπορτάζ!

Φτάσαμε στην πρώτη μεγάλη εκδήλωση της σεζόν που δεν είναι άλλη από το Σπάρταθλον 2019.

Μια εκδήλωση που βρίσκει πάντα την εκάστοτε νέα Δημοτική Αρχή ανέτοιμη να προετοιμάσει και λογικό για κάποιους, λόγο χρόνου.

Μια εκδήλωση που άλλος προτάσσει και οργανώνει…και άλλος υλοποιεί.

Στην φετινή περίπτωση… Οι προτάσεις και η οργάνωση ήρθαν από τον συνδυασμό Βαλιώτη και συγκεκριμένα από την τέως Πρόεδρο του Ν.Π Πολιτισμού και Περιβάλλοντος κ. Γαλανοπούλου με φορέα υλοποίησης το νέο προεδρείο του Ν.Π και την πρόεδρο κ. Ελένη Δαράκη από την παράταξη και νέα δημοτική Αρχή του Πέτρου Δούκα.

Επίσης στο ίδιο μήκος κύματος και στον Ο.Ν.Α. Προτάσεις και οργάνωση από τον τέως Αντιπρόεδρο κ.Καλομοίρη και υλοποίηση από τον νέο πρόεδρο κ.Ηλία Αναστασάκο.

Αυτά τουλάχιστον ανακοινώθηκαν κατά την συνέντευξη τύπου των δυο νομικών προσώπων. Οι προηγούμενοι οργάνωσαν και πρόταξαν…και οι νέοι απλά υπέγραψαν.

Μέσα σε όλα αυτά και το κόστος από πλευράς Δήμου που ανέρχεται φέτος από το Ν.Π Αθλητισμού στις 30.000 ευρώ και από το Ν.Π Πολιτισμού στις 6.500

Οι προηγούμενοι με τα δικά τους κριτήρια πρόταξαν και οργάνωσαν και οι νέοι…απλά Υπόγραψαν δίχως να υπάρχει καμία άλλη ενημέρωση…προς όλους τους ενδιαφερόμενους που ήθελαν να συμβάλουν στην φετινή εκδήλωση.

Εννοείται πως η συνεργασία ήταν επιβεβλημένη σε επίπεδο οργάνωσης για να μπορέσει ο Δήμος να συνεχίσει την λειτουργία και την εύρυθμη διευθέτηση του φετινού Σπάρταθλον αλλά η διαδικασία… όχι τόσο δημοκρατική.

Οι φωνές υπήρξαν…οι αντιδράσεις λογικές…τα ερωτηματικά πολλά!

Ως Αποτέλεσμα κρατάμε τούτο.

Σπάρταθλον 2019… Η πλευρά Βαλιώτη οργάνωσε και πέρασε τις δικές της προτάσεις… η πλευρά Δούκα Υπόγραψε και Υλοποίησε.!

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο Σπάρταθλον 2019 και σε όλους τους αθλητές και συνοδούς να χαρούν τον αγώνα και την επίσκεψή τους στην όμορφη πόλη μας.

Δείτε τι ειπώθηκε σε όλα τα μέτωπα στην συνέντευξη τύπου τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και τις απαντήσεις των θεσμικών.

Ιωάννης Παυλάκος.