Προπονήσεις στην Εθνική για τα κορίτσια του Παλαιστικού Σπάρτης.

Αθλήτριες από το γυναικείο τμήμα του Παλαιστικού Συλλόγου Σπάρτης υπο την καθοδήγηση της προπονήτριας Σοφίας Καμπανάρη βρέθηκαν από την Παρασκευή στην Αθήνα και στο γυμναστήριο του Άτλα Καλλιθέας και έλαβαν μέρος στις προπονήσεις της Εθνικής ομάδας παγκορασίδων, κορασίδων και νεάνιδων.

Στις προπονήσεις πραγματοποιήθηκε εκμάθηση και ανάλυση τεχνικών της Αμερικανικής σχολής πάλης και  ακολούθησαν προπονητικοί αγώνες ενώ συμμετείχαν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Δεσκουλίδης Παράσχος, Χριστοδουλάκης Αντρέας και Σιδηρόπουλος Χρήστος, καθώς και ο προπονητής του Άτλα Καλλιθέας Ψωμάς Δημήτρης.

Το τριήμερο προπονήσεων για τις Αθλήτριες του Παλαιστικού Σπάρτης στο φιλόξενο κλίμα της Εθνικής, ήταν πολύ σημαντικό καθώς ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκαν σε προπονητικό πρόγραμμα υψηλού επιπέδου, δίνοντας την ευκαιρία να αποκτήσουν μεγαλύτερη εμπειρία.

Το εγχείρημα αυτό από τον Παλαιστικό Σπάρτης είναι μέσα στα πλαίσια του προγραμματισμού της σωστής προετοιμασίας των αθλητών του συλλόγου για το μέλλον.

Στο συγκεκριμένο τριήμερο επιλέχτηκε ένα μικρό γκρούπ ενώ στα επόμενα θα υπάρχει η ευκαιρία και για άλλες αθλήτριες  και αθλητές του συλλόγου για κάτι ανάλογο.