Σύσκεψη του Εμπορικού Σπάρτης με τον Νεοκλή Κρητικό

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

κ. ΚΡΗΤΙΚΟ ΝΕΟΚΛΗ

Την Παρασκευή 13 / 11 / 2020 στα γραφεία του Συλλόγου επιτροπή αποτελούμενη μεταξύ άλλων του Προέδρου κ Φλώρου Παναγιώτη και Γεν. Γραμματέα κ Καρβουνιάρη Ιωάννη συναντήθηκε εκτάκτως με τον Βουλευτή Λακωνίας κ Κρητικό Νεοκλή με θέμα την κρισιμότητα της κατάστασης που προκύπτει από το 2ο lockdown

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκαν προβλήματα για καίρια θέματα που έχουν προκύψει στον εμπορικό κόσμο και τις οικονομικές επιπτώσεις που έχει επιφέρει η πανδημία καθώς τα μέτρα στήριξης που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση δεν επαρκούν και θα πρέπει να επανεξεταστούν και να ενισχυθούν προκειμένου να στηριχθεί η μικρομεσαία εμπορική επιχειρηματικότητα και κατατέθηκαν οι εξής προτάσεις:

Αποζημίωση Ειδικού Σκοπού για επιχειρηματίες

Επιστρεπτέα Προκαταβολή

Μη Επιστρεπτέα Προκαταβολή- Προγράμματα Περιφερειών

Επιταγές

Ενοίκια Χρηματοδότηση απευθείας από το κράτος του 40% του ενοικίου των επιχειρήσεων που πλήττονται και επίσης απαγόρευση εξώσεων των επαγγελματικών χώρων αλλά και κατοικιών για όσο διαρκεί η κρίση.

120 Δόσεις

Ακατάσχετος λογαριασμός

Αφορολόγητο

Τα χρέη των επιχειρήσεων έχουν ήδη συσσωρευτεί, δεν έχουν τη δυνατότητα να επιβιώσουν. Είμαστε εξαντλημένοι και αβοήθητοι μέσα σε μια οικονομική ανασφάλεια. Θεωρούμε ότι αυτή τη στιγμή προέχει η δημόσια υγεία αλλά όπως έχουμε πει σημαντική είναι και η επιβίωσή μας.

Ο Βουλευτής μας κ Κρητικός Νεοκλής έκρινε σημαντικά τα αιτήματά μας και έχουμε την έμπρακτη στήριξή του να τα προωθήσει στην κυβέρνηση.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

– Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ – – Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ –

ΦΛΩΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ