Σοκ από την αυτοχειρία του Γιάννη Χίου – Άφησε σημείωμα που εξηγεί τους λόγους

Σοκ στο Πανελλήνιο έχει προκαλέσει η νέα αυτοχειρία στην Σπάρτη από την ίδια οικογένεια.

Ο Γιάννης Χίος 42 χρονών προχώρησε σήμερα Παρασκευή 5 Οκτωβρίου στο απονενοημένο διάβημα στο σπίτι της οικογενείας στην Πολοβίτσα Λακωνίας. Μια είδηση που προκαλεί Σοκ και παράλληλα γεννά πολλά ερωτήματα.

Μια είδηση που έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στην πόλη της Σπάρτης βιώνοντας πριν από λίγες ημέρες το χαμό του Πατέρα Νικολάου Χίου.

Όλα έγιναν περίπου στις 1 το μεσημέρι όταν βρέθηκε απαγχονισμένος στην αυλή του σπιτιού και αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές και ασθενοφόρο.

Δυσκολεύεται ανθρώπου νους πώς μέσα σε 5 ημέρες δυο μέλη από τις πιο γνωστές οικογένειες της Σπάρτης φεύγουν κατά αυτόν τον τρόπο.

Ο Γιάννης Χίος στην κηδεία του πατέρα την Τρίτη ήταν συνέχεια δίπλα του αποχαιρετώντας με δάκρυα στα μάτια όπως άλλωστε και όλα τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Δίπλα και ο Βασίλης. Ο μικρότερος υιός της οικογένειας και αντιπρόεδρος της εταιρίας ΧΙΟΣ CENTER AE ο οποίος μέσα σε λιγότερο από μια εβδομάδα έχασε πατέρα και αδερφό δεχόμενος δυνατό χτύπημα της μοίρας.

Οι πληροφορίες θέλουν πως ο Γιάννης άφησε σημείωμα που εξηγεί τους λόγους της πράξης του. Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως ως επιθυμία ήταν να ταφεί δίπλα στον πατέρα του που πριν από λίγες ημέρες συνόδεψε ο ίδιος στην τελευταία του κατοικία στην Πολοβίτσα.

Ο Γιάννης ήταν πατέρας 4 παιδιών.

Την Δευτέρα θα περάσει νεκροψία – νεκροτομή με την κηδεία να μην έχει οριστεί ακόμα με πιθανότερη ημέρα την Δευτέρα το απόγευμα ή την Τρίτη. Θα σας ενημερώσουμε με νέα ανάρτηση.

Φίλε Γιάννη Καλό κατευόδιο.

Φίλε Βασίλη Να φανείς δυνατός. Συλλυπητήρια.

Γιάννης Παυλάκος