Στην Σπάρτη το Final – 4 βόλεϊ Παγκορασίδων

Το Final – 4 του πρωταθλήματος βόλεϊ Παγκορασίδων της Ε.Σ.ΠΕ.Π. θα πραγματοποιηθεί στις 16 – 17 Ιουνίου 2018 στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο της Σπάρτης μετά από πρόταση του Σπαρτιατικού Γ.Σ. και την αποδοχή της από την Ένωση Πελοποννήσου, υπό την αιγίδα της Ε.Ο.ΠΕ.

Τη διοργάνωση θα υποστηρίξει ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Σπάρτης και οι ομάδες που συμμετέχουν καθώς και το πρόγραμμα αγώνων θα έχει ως εξής:

Σάββατο 16/6

Ώρα 18:00 – 20:00 Γ.Α.Σ ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ – Ν.Ο.Κ. ΠΟΣΕΙΔΩΝ

20:00 – 22:00 ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ. – Α.Σ.Π. ΑΠΟΛΛΩΝ

Κυριακή 17/6

Ώρα 17:00 – 19:00 ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

19:00 – 21:00 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

Η ανάδειξη της πρώτης και δεύτερης θέσης των ομάδων της Ε.Σ.ΠΕ.Π., θα πάρει το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.

Στην τελετή λήξης θα γίνουν απονομές Κυπέλου και μεταλλίων και θα βραβευθούν οι καλύτερες σε κάθε θέση αθλήτριες του τουρνουά.

Η Διοίκηση του Σπαρτιατικού Γυμναστικού Συλλόγου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την Ένωση Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου και τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Σπάρτης για την ανάληψη της διοργάνωσης και καλεί όλους τους φίλους του βόλεϊ στο κλειστό Γυμναστήριο για τη δυναμική στήριξη της ομάδας έτσι ώστε οι αθλήτριες να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Ο Έφορος του Τμήματος

Βόλεϊ του Σπαρτιατικού

Ευάγγελος Τρουγκάκος