Στις 12 Ιανουαρίου ο 7ος Ημιμαραθώνιος Ευρώτα – Βίντεο

Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 11:00 π.μ ο Α.Π.Σ Καλλισθένης διοργανώνει για 7η συνεχόμενη χρονιά τον Ημιμαραθώνιο Ευρώτα – Evrotas Run στο Περιστέρι Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, σε συνεργασία με το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου. Ο αγώνας διοργανώνεται υπό την αιγίδα της ομοσπονδίας ΕΟΣΛΜΑΥ και με την υποστήριξη του Arthosis & Sport Injuries Clinic, του Σύγχρονου Κέντρου Φυσικοθεραπείας PhysioAthens, του Nutrilab.gr και του Spartan Cross

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Δικαίωμα συμμετοχής και στους 3  αγώνες έχουν  όσοι έχουν συμπληρώσει το 17ο έτος της ηλικίας τους.

Δικαίωμα συμμετοχής στον παιδικό αγώνα έχουν παιδία έως 16 ετών.

Όριο συμμετοχών: 500 αθλητές & αθλήτριες.

Συμβολικό κόστος συμμετοχής: 5 ευρώ. ( τα χρήματα τα καταθέτουν την ημέρα του αγώνα στην γραμματεία του αγώνα )

Για συμμετοχές μπορείτε να δηλώσετε με τους εξής τρόπους:
– ηλεκτρονικά στο site του συλλόγου kallisthenis.org
– στα τηλέφωνα:

ΦΙΦΛΗ ΘΕΟΔΩΡΑ  6989783350

ΜΑΡΜΑΤΖΑΚΟΥ ΞΕΝΙΑ  6981842808

ΜΑΝΤΖΑΒΡΑΚΟΥ ΑΝΝΑ  6951234045

Δηλώσεις συμμετοχής την ημέρα του αγώνα θα γίνουν για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων και μέχρι πριν μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα. Οι συμμετέχοντες παρακαλούνται να ενημερώσουν  άμεσα για τυχόν ακύρωση συμμετοχής τους, ώστε να δοθεί ο αριθμός σε κάποιον άλλο αθλητή.

Ιατρική κάλυψη: Πάνω στην διαδρομή του αγώνα θα υπάρχουν έμπειροι διασώστες , γιατρός,  νοσηλευτικό προσωπικό και φυσιοθεραπευτές. ΠΡΟΣΟΧΗ : Όλοι οι δρομείς τρέχουν με δική τους ευθύνη και πρέπει να έχουν υποβληθεί σε πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις και την ημέρα του αγώνα θα πρέπει να συμπληρώσουν την ειδική – υπεύθυνη δήλωση για να παραλάβουν τον αριθμό τους.

Δώρα: Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν  χυμοί, αναψυκτικά, γλυκά καθώς και μία σακούλα με αναμνηστικά δώρα που παραπέμπουν στα σπάνια και μοναδικά προϊόντα της γης της Πεδιάδας του Ευρώτα(πορτοκάλια, λάδι, ελιές) .

Φύλαξη πραγμάτων: Πλησίον της αφετηρίας του αγώνα, θα υπάρξει ειδικά διαμορφωμένος χώρος, για την φύλαξη των προσωπικών σας αντικειμένων.

Γεύμα:. Στους συμμετέχοντες αθλητές θα προσφερθεί, από τους διοργανωτές, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, μετά το τέλος του αγώνα, γεύμα πάνω στην Κεντρική πλατεία του Περιστερίου.