Συγκέντρωση- ενημέρωση από την επιτροπή αγώνα κατοίκων Ευρώτα

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΥΡΩΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

9/6/2020

Μετά από συνάντηση που είχε η Επιτροπή Αγώνα με το τοπικό Συμβούλιο Βλαχιώτη , με σκοπό την ενημέρωσή τους για το εργοστάσιο ΜΕΑ-ΧΥΤΥ απορριμμάτων με ΣΔΙΤ που σχεδιάζεται να δημιουργηθεί στην περιοχή μας, αποφασίστηκε ομόφωνα απο όλα τα μέλη του τοπικού να πραγματοποιηθεί συγκέντρωση- ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας στις 12 Ιουνίου ,ημέρα Παρασκευή και ώρα 8:00μ.μ. στην κεντρική πλατεία Βλαχιώτη.

Λίγες μέρες μετά και χωρίς να έχει προηγηθεί συνεδρίαση του τοπικού, ο πρόεδρος και η αντιπρόεδρος του τοπικού αυθαίρετα έβγαλαν ανακοίνωση λέγοντας ότι ουδέποτε συμφωνήθηκε να γίνει η προαναφερθείσα συγκέντρωση.

Με ποιανού την παρέμβαση και γιατί αναιρούν τα όσα συμφωνήθηκαν; Γιατί ο πρόεδρος και η αντιπρόεδρος δεν θέλουν να ενημερωθεί η τοπική κοινωνία για αυτό το εγκληματικό έργο που θα είναι μια καταστροφή για τον τόπο μας;

Σας καλούμε να βγάλετε συμπεράσματα για το ρόλο που παίζει ο καθένας από τη θέση που βρίσκεται και τη στάση που κρατά σε τόσο σοβαρά ζητήματα!

Όλοι την Παρασκευή 12 Ιουνίου στις 8:00μ.μ , στην κεντρική πλατεία Βλαχιώτη για να δυναμώσουμε τον αγώνα κατά του εργοστασίου!