Τα αποτελέσματα της συνάντησης Δούκα με την επιτροπή πολιτών για τους μετανάστες

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ

ότι αντιπροσωπεια του συντονιστικού της ομάδας μας συμετείχε σε συνάντηση με τον δήμαρχο της πόλης μας κ.Πέτρο Δούκα και τους αντιδημάρχους κυρίους Δημήτριο Καπονικολό,Μιχάλη Βακαλόπουλο,Αθανάσιο Καρλαύτη,Χρήστο Κανακάκο και κυρία Γεωργία Ζαχαράκη,όπου συζητήθηκαν όλα τα θέματα που επισύρει ο ερχομός και παραμονή λαθρομεταναστών στο ξενοδοχείο sparta in.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα από όλους και πνεύμα συνεργασίας προς αντιμετώπιση από κοινού σε τυχόν προβλήματα μπορεί να παρουσιαστούν.

Για ότι συζητήθηκε θα βγει κοινό δελτίο τύπου από όλους τους φορείς που συμμετείχαν στην συνάντηση τις επόμενες μέρες όπου θα διευθετηθούν κάποιες λεπτομέριες.

Αυτό που μπορεί να ανακοινωθεί άμεσα είναι η ομόφωνη απόφαση να δημιουργηθεί μια επιτροπή εκπροσώπων πολιτών και ενός αντιδημάρχου που ορίστηκε ο κ. Καρλαύτης η οποία θα παρακολουθεί στενά το θέμα τον λαθρομεταναστών της πόλης και θα συνεδριάζει τακτικά για οποία τυχόν προβλήματα προκύψουν στο διάστημα που θα αναγκαστούμε εκ των πραγμάτων να συμβιώσουμε μαζί τους.

Αυτό που δεσμεύτηκε ο δήμαρχος κατηγορηματικά είναι ότι δεν θα δεχθεί με τίποτα οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά ούτε καν πρόκληση που θα φέρει αναστάτωση στους πολίτες της Σπάρτης και των γύρω χωριών του δήμου,όσον αφορά τα ήθη και έθιμα της Ελληνικής κοινωνίας,το θρησκευτικό αίσθημα της Ελληνορθόδοξης πίστης αλλά και της προσβολής της προσωπικότητας και αξιοπρέπειας των πολιτών του δήμου μας.

Όλα τα παραπάνω τα ξεκαθάρισε και στους λαθρομετανάστες στην συνάντηση που είχε μαζί τους από την πρώτη μέρα που ήρθαν στην πόλη μας,λέγοντας τους χαρακτηριστικά ότι εδώ είναι Σπάρτη η ιστορικότερη πόλη της Ελλάδος και θα σέβεστε