Τα γκολ από το Δόξα Δράμας – ΑΕ Σπάρτη 2-0 και οι δηλώσεις των προπονητών – Βίντεο

Βίντεο από το Δόξα Δράμας – ΑΕ Σπάρτη 2-0 και η συνέντευξη τύπου

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα, φάσεις και γκολ και highlights που έγινε στις 13/1/2019 για λογαριασμό της 12ης αγωνιστικής.

 

 

Η Συνέντευξη Τύπου

Τσερνίσοφ

«Συγχαρητήρια στη Δόξα Δράμας για τη νίκη της. Ήταν καλύτερη και το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Στο πρώτο ημίχρονο η Δόξα είχε πολλές ευκαιρίες για γκολ και είμαστε ευχαριστημένοι που δεχθήκαμε μόνο ένα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να παίξουμε πιο επιθετικά. Κοντρολάραμε πιο καλά την μπάλα στο πρώτο τέταρτο, αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε μια καλή τελική προσπάθεια. Όταν δεν έχεις σουτ και ευκαιρίες είναι δύσκολο να βάλεις γκολ. Οι παίκτες μου έδωσαν ότι μπορούσανε αλλά η Δόξα ήταν καλύτερη και δίκαια κέρδισε».

Αρώνης

Συγχαρητήρια στη Δόξα Δράμας. Ξέραμε ότι ήρθαμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα με μια ομάδα με τους πιο ποιοτικούς παίκτες στην κατηγορία. Στόχος μας ήταν να κλέψουμε το βαθμό της ισοπαλίας, παίζοντας αμυντικά. Αυτό δεν μας βγήκε. Η ποιότητα της Δόξας φάνηκε. Καταφέρανε και μας βάλανε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε λίγο πιο ορθολογικό ποδόσφαιρο, κυκλοφορήσαμε την μπάλα αλλά η Δόξα έδειξε και πάλι την ποιότητα της, μας έβαλε και το δεύτερο γκολ και εκεί τελείωσε το παιχνίδι».