Τα Εκπαιδευτήρια Πολυχρονάκου αρωγός του Spartan Race 2018 –

Το Ιδιωτικό Εκπαιδευτήριο Πολυχρονάκου φέτος στάθηκε αρωγός στην διοργάνωση του Spartan Race 2018 με την πολύτιμη υποστήριξη στον αγώνα της Κυριακής.

Οι διοργανωτές επέλεξαν στον μεγάλο αγώνα του Beast και του Παγκοσμίου Trifecta να αλλάξουν την έναρξη της διαδρομής και αντί να περάσουν μέσα από τον αρχαιολογικό χώρο του αρχαίου θεάτρου πέρασαν από την κάτω πλευρά των τειχών μέσα από το Ιδιωτικό Πολυχρονάκου.

Οι συζητήσεις για αυτή την αλλαγή είχαν πραγματοποιηθεί αρκετό καιρό με την Διεύθυνση του Σχολείου να δίνει το πράσινο φως στηρίζοντας ουσιαστικά την διοργάνωση ως πολύτιμος αρωγός.

Οι διοργανωτές πραγματοποίησαν τις εργασίες και αποκατέστησαν τα σημεία του φράχτη.

Πέρα από το διαδικαστικό οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να περάσουν δίπλα και από την 1000 ετών ελιά που υπάρχει στο σημείο.

Ο Δημητρης Πολυχρονάκος Δικηγόρος Ιδιοκτήτης Εκπαιδευτηρίου Πολυχρονάκου

Σε δηλώσεις του στο Report24 ο κ.Δημήτρης Πολυχρονάκος σημείωσε “Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι πολύ σημαντικός για την τοπική κοινωνία, είναι ένας αγώνας που δίνει και οικονομική πνοή με το πιο σημαντικό να φέρνει πάρα πολύ κόσμο στην Σπάρτη μας και ως εκ τούτου στα πλαίσια τους αθλητικού τουρισμού είναι μια μικρή συμβολή του Εκπαιδευτηρίου Πολυχρονάκου στο να γίνει ευρύτερα γνωστός ο συγκεκριμένος αγώνας αλλά να γίνει και γενικότερα αποδεκτός από την τοπική κοινωνία και θεωρήσαμε σκόπιμο να ανοίξουμε τον προαύλιο χώρο του σχολείου μας για να διευκολυνθεί και να πραγματοποιηθεί ο συγκεκριμένο αγώνας.”

Ο κ. Γιώργος Πολυχρονάκος

Ο κ.Γιώργος Πολυχρονάκος μεταξύ άλλον σημείωσε “Είναι μια ωραία εκδήλωση και οι αθλητές θα χαρούνε τον αγώνα. Εμείς κάναμε οχι μια διευκόλυνση αλλά μια προσφορά όπως έκαναν και όλοι πολίτες της Σπάρτης με το να περάσει ο αγώνας μέσα από το σχολείο μας. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για τον πολύ όμορφο αγώνα