Το πρόγραμμα της Λέσχης Αυτοκινήτου Σπάρτης για το 2017

1ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ

            Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ( Ο.Μ.Α.Ε. ) έδωσε στη δημοσιότητα το πρόγραμμα αγώνων αυτοκινήτου για το 2017.

           Η ΛΕΣΧΗ της Σπάρτης για άλλη μια χρονιά πρωταγωνιστή στην διοργάνωση αγώνων αυτοκινήτου , αφού κάθε χρόνο οι βαθμολογίες των παρατηρητών την κατατάσσουν στην κορυφή .

           Έτσι και  το 2017 η Λ.Α.Σ.   θα   κληθεί να διοργανώσει  έξι  ( 6 ) επίσημους αγώνες με κορυφαία εκδήλωση το    Rally Sprint  ΄΄ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΄΄ στη περιοχή των Καρυών ( Αράχωβα ) .

           Εκτός αυτού  με πρόταση της Λ.Α.Σ. θα γίνου έξι αγώνες σε χωμάτινες χρονομετρημένες κλειστές πίστες με την   επωνυμία TRC  ( Timed Rally Cup ) που θα διεξαχθούν δύο στη περιοχή των Καρυών , δύο στη Κόρινθο και δύο στο Πύργο.

         Ένας νέος θεσμός στο χώρο του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού που θά έχει θέαμα , ταχύτητα και μεγάλες συγκινήσεις για αγωνιζόμενους και θεατές .

        Ακόμα στο αεροδρόμιο Σπάρτης θα γίνει αγώνας DRAG RACING – DRAG DAY – DRIFT.

        Τέλος στη Σπάρτη διαθέτουμε την καλύτερη και μεγαλύτερη πίστα καρτ της Ελλάδος που είναι στη περιοχή της Αγίας Κυριακής δηλ. δίπλα στη πόλη  , που θα διοργανωθούν αγώνες DRIFT – DRAG DAY – ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΕΣ και  αγώνες ΚΑΡΤ .

        Ένα πλούσιο αγωνιστικό πρόγραμμα που μόνο ο μηχανοκίνητος αθλητισμός μπορεί να προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις σε όλους .