Το 24ο Παγκόσμιο Συνέδριο Μοριακής Ογκολογίας στη Σπάρτη από τον Δημήτριο Σπαντίδο – Βίντεο

The 24th WORLD CONGRESS ON ADVANCES IN ONCOLOGY &

24th INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON MOLECULAR MEDICINE 10th ~ 12th OCTOBER 2019, will be hosted in Sparta Greece at the MYSTRAS GRAND PALACE RESORT & SPA.

Στην Σπάρτη θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά το 24ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ογκολογίας και Μοριακής Ιατρικής υπό την διοργάνωση του Λάκωνα Καθηγητή Μοριακής Ιατρικής Δημήτριο Σπαντίδο ο οποίος φέρνει την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα στην περιοχή μας από τις 10 έως τις 12 Οκτωβρίου με συμμετοχή πάνω από 400 επιστήμονες του είδους από 45 χώρες

H σημαντικότερη έρευνά του Δημητρη Σπαντίδου οδήγησε στην ανακάλυψη των ογκογονιδίων, η μελέτη των οποίων έχει συμβάλει στη διάγνωση, την πρόγνωση και τη θεραπεία του καρκίνου. Tο ερευνητικό του έργο έχει επανειλημμένα τύχει ευμενούς κριτικής από τα περιοδικά Tο έργο του έχει δεχθεί περισσότερες από 20.500 βιβλιογραφικές αναφορές (citations) και εντάσσεται στη Mοριακή Iατρική με ιδιαίτερη έμφαση στην Oγκολογία, την Iολογία, τη Βιοχημεία και τη Γενετική. Δεδομένα από το Διαδίκτυο (Internet) δείχνουν ότι ο Kαθηγητής Δ. Σπαντίδος, για έργο που έχει παραχθεί στην Ελλάδα, είναι από τους πιο συχνά αναφερόμενους στη διεθνή βιβλιογραφία επιστήμονες, όχι μόνο της Eλλάδας αλλά και της Ευρώπης.