Τσίπρας σε Τρέμη: Εχετε τη μύγα και μυγιάζεστε;… βίντεο

3Μπορεί το ντιμπέιτ να παρέμεινε σε χαμηλούς τόνους, ωστόσο κατά τη διάρκεια της ελεύθερης ερώτησης τα αίματα «άναψαν» με αφορμή την ερώτηση του Μάκη Γιομπαζολιά προς τον Αλέξη Τσίπρα για την αδειοδότηση των καναλιών.

Την ώρα που ο πρώην πρωθυπουργός έδινε την απάντηση του, η Ολγα Τρέμη διέκοψε την ροή του ντιμπέιτ, ζητώντας σε με οξύ ύφος διευκρινίσεις από τον κ. Τσίπρα.

Η παρέμβαση του Πάνου Χαρίτου ήταν άμεση καλώντας την δημοσιογράφο του Mega να τηρήσει τους κανόνες της τηλεμαχίας.

«Εχετε τη μύγα και μυγιάζεστε;», ήταν η απάντηση του Αλέξη Τσίπρα στην Ολγα Τρέμη.

Τη στιγμή εκείνη, επενέβη και πάλι ο κ. Χαρίτος θυμίζοντας στην κ. Τρέμη τους κανόνες που έχουν συμφωνηθεί.

«Δεν σας επιτρέπω κα. Τρέμη. Προσπαθώ να καταλάβω τι επιχειρείτε;», είπε σε έντονο τόνο ο συντονιστής του ντιμπέιτ.

Παρόλο αυτά ο κ. Τσίπρας συνέχισε να ρωτά την κ. Τρέμη για τη… μύγα με την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του Mega να τονίζει πως «δεν έχω καμία μύγα προσωπικά. Δεν θα ήθελα να δημιουργούνται εντυπώσεις διότι είμαστε εκπρόσωποι επτά καναλιών και θα θέλαμε διευκρινίσεις».

Ο διαπληκτισμός πέρασε σε επίπεδο δημοσιογράφων με τον κ. Χαρίτο να προσπαθεί να επιβληθεί, για να τηρηθούν οι κανόνες, και την κ. Τρέμη να επιθυμεί να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να απαντήσει στην επίθεση του πρώην πρωθυπουργού.

Εκνευρισμένος ήταν και ο δημοσιογράφος του «Ε», Μάκης Γιομπαζολιάς, ο οποίος ήθελε να πάρει απάντηση από τον Αλέξη Τσίπρα για τα τηλεοπτικά κανάλια. Τελικά το ζήτημα έληξε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε.

Η ένταση ανάμεσα στον Πάνο Χαρίτο και την Ολγα Τρέμη ήταν εμφανής καθ’ όλη την διάρκεια του ντιμπέιτ, με τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ και συντονιστή να θέλει να τηρούνται κατά γράμμα οι κανόνες.

Η κ. Τρέμη, σε ερώτηση προς τον κ. Κουτσόυμπα, εξάντλησε τον χρόνο, με τον κ. Χαρίτο να της ζητά να ολοκληρώσει.

«Ελεος, δώστε μου δύο δευτερόλεπτα», είπε η κ. Τρέμη.