Έφυγε ο Γεώργιος Παυλάκος στα 71 του χρόνια. Πατέρας του Δημοσιογράφου Ιωάννη Παυλάκου – Ευχαριστήριο Οικογένειας

Έφυγε σε ηλικία 71 ετών την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου ο Σπαρτιάτης Γεώργιος Παυλάκος από την επάρατο νόσο. Ήταν ο Πατέρας του Δημοσιογράφου Ιωάννη Παυλάκου Ιδρυτή του Report24 και  της Τηλεοπτικής Λακωνικής ζώνης του Best TV με το Λακωνικό Δελτίο Ειδήσεων και Λακωνικών εκπομπών.

Ο Γεώργιος Παυλάκος εργαζόταν από μικρή ηλικία στην οικοδομή με κύρια ειδικότητα τα μάρμαρα και τα μωσαϊκά ενώ στη συνέχεια είχε προσληφθεί ως Υπάλληλος στον Δήμο Σπάρτης με υπεύθυνη θέση στα κοιμητήρια από όπου και συνταξιοδοτήθηκε.

Ήταν νυμφευμένος από το 1972 με την Δέσποινα Παυλακου το γένος Θεοδωρακοπούλου και απέκτησαν τρεις γιους.

Τον Σπύρο Παυλάκο απόφοιτο μηχανολόγο μηχανικό και ιδιοκτήτη της εταιρίας “Φωτοτυπίες Παυλάκος”.

Τον Παναγιώτη Παυλάκο Αξιωματικό της Πυροσβεστικής και μόνιμο στέλεχος της Π.Υ Σπάρτης

Τον Ιωάννη Παυλάκο απόφοιτο Γεωπονίας με ειδίκευση στην Αρχιτεκτονική τοπίου και έργων αστικού πρασίνου και απόφοιτο Δημοσιογραφίας και Δημοσιών Σχέσεων Ιδρυτή του ενημερωτικού site της Λακωνίας Report24 και της Τηλεοπτικής Λακωνικής Ζώνης του Best TV.

Ο Γεώργιος Παυλάκος απέκτησε και τέσσερα εγγόνια. Την Δέσποινα, τον Νικόλαο, την Θεοδώρα και την Γεωργία.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στον Ι.Ν Αγίου Βασιλείου Σπάρτης (Εργατικές Κατοικίες) και η ταφή στο Β κοιμητήριο Σπάρτης.

Η οικογένεια του εκλιπόντος ευχαριστεί όλους τους συμπολίτες για την στήριξη και τα θερμά λόγια συμπαράστασης στο πένθος και εύχεται σε όλους υγεία και μακροημέρευση.

Τα 3ήμερα πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη ενώ τα 9μερα θα πραγματοποιηθούν την προσεχή Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στις 4:00 το απόγευμα στο Β κοιμητήριο Σπάρτης. Για το μνημόσυνο των 40 ημερών η οικογένεια θα ενημερώσει με ανακοίνωσή της.

Το Report24 εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Συγκινητικός και ο επικήδειος λόγος του Ιωάννη Παυλάκου στο ύστατο χαίρε, όπως επίσης και στην ανάρτηση ανακοίνωση του στο προφίλ στο fb.