“Βόμβες” Πουλοκέφαλου για την περίοδο Τατούλη: “Κάποιο σύστημα παρακολουθούσε και εμάς

“Βόμβες” που προκαλούν αίσθηση από τον πρώην Πρόεδρο του ΠΕ.ΣΥ. Πελοποννήσου και Περιφερειακό Σύμβουλο Γιώργο Πουλοκέφαλο στην αποψινή του παρέμβαση στην τηλεόραση BEST. O κ. Πουλοκέφαλος αμέσως μετά το θέμα με τα πυρηνελαιουργεία κληθείς να σχολιάσει τα τεκταινόμενα με τα νέα… λεγόμενα Τατούλη για την υπόθεση του κοριού, με φόντο και την ανάρτησή του προχώρησε σε αναφορές που συγκλονίζουν. Χαρακτηριστικά:

«Επί της ουσίας το ζήτημα είναι υπάρχει κοριός ή δεν υπάρχει; Να απαντήσουν πρώτα σε αυτό! Και το δεύτερο ερώτημα, η υπόθεση μπήκε στο αρχείο έχει δημοσιοποιηθεί κάτι; Γιατί για αυτό οι πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν… Ο κοριός αυτός ήταν παλαιάς κοπής ή σύγχρονος; Είναι από την εποχή του κ. Δράκου; Πως εμπλέκεται ο κ. Μητσοτάκης. Είναι μια χαοτική κατάσταση την οποία θεωρώ ότι ο πρώτος που θα πρέπει να μας απαντήσει θα είναι ο κ. Τατούλης πως ακριβώς συνδέει όλα αυτά τα πράγματα. Ο κόσμος περιμένει απαντήσεις»

«Εμείς που είχαμε την ατυχία να βιώσουμε από κοντά το λεγόμενο σύστημα Τατούλη ο ομιλών έμεινε σαν συνεργάτης και δούλεψα δίπλα επί 3 χρόνια, ξέρω… είχαμε καταλάβει ότι δεν είχαμε να κάνουμε με ένα απλώς δημοκρατικό σύστημα, εκεί τα πράγματα ήταν σκληρά… Το έχω πει και παλαιότερα, στην Περιφέρεια, στα γραφεία της Εθνάρχου Μακαρίου υπήρχε το λεγόμενο… ένα γραφείο το οποίο εμείς όλοι οι άλλοι το λέγαμε σκωπτικά Ηγουμενείο. Το Ηγουμενείο ήταν ένα μικρό γραφειάκι, μάλλον ήταν οι παλιές τουαλέτες της Νομαρχίας Αρκαδίας, οι οποίες ανακαινίστηκαν, ένα γραφειάκι 2 επί 3 το οποίο ήταν το στρατηγείο της κυρίας Παρασκευής Τατούλη, της κόρης του Περιφερειάρχη. Εκεί έμενε, εκεί λειτουργούσε και όσο ήταν συνεργάτης της Περιφέρειας, γιατί τον πρώτο χρόνο ήταν υποτίθεται έμμισθη συνεργάτης ως δημοσιογράφος, αλλά και το υπόλοιπο χρονικό διάστημα που ήταν άμισθη αλλά παρ’ όλα αυτά παρέμενε και λειτουργούσε και δρούσε στο γραφείο της. Αυτό το Ηγουμενείο εν πάσει περιπτώσει ήταν ένας άβατος χώρος που έμπαινε μόνο αυτή μέσα και ο αστυνομικός της ασφάλειας του κ. Τατούλη κι αυτό κλειδώνατε ερμητικά κάθε φορά. Κανείς δεν ξέρει τι γινόταν εκεί μέσα. Εγώ αυτό που μπορώ να προσθέσω σαν προσωπικό βίωμα είναι ότι τουλάχιστον τους τελευταίους 6 μήνες πριν με εκδιώξει το σύστημα Τατούλη από την Προεδρία του ΠΕ.ΣΥ. οι κινήσεις μου ήταν γνωστές στο σύστημα Τατούλη, το αποκαλούμενο. Τώρα αυτό πως γινότανε; Οι εικασίες μου είναι… ότι το κέντρο ήταν εκεί, αυτό το λεγόμενο Ηγουμενείο. Από εκεί εκινούσαν όλα και από εκεί εκπορευόντουσαν όλα. Έχω προσωπικά βιώματα και προσωπικές υποθέσεις που πράγματα που δεν έπρεπε να είναι γνωστά – δεν είναι ανάγκη να τα πω τώρα στον αέρα – ήταν γνωστά στον κ. Τατούλη και γενικότερα σε όλους εκεί. Γι’ αυτό και η αναφορά μου, ότι δε νομίζω ότι παρακολουθείτο μόνο η κα Αλειφέρη, πιστεύω και εικάζω ότι κάποιο σύστημα… μάλλον είναι σίγουρο ότι ξέρανε τις κινήσεις μας, αλλά κάποιο σύστημα παρακολουθούσε και εμάς».

Δείτε ακριβώς τι σημειώθηκε μετά το 5:00.