Πλώρη για τον Δήμο Σπάρτης βάζει η Τασία Κανελλοπούλου…

Οι φήμες και τα ονόματα για τις επερχόμενες εκλογές του Μαϊου σε επίπεδο αυτοδιοίκησης καθημερινά μεγαλώνουν και η ονοματολογία συνεχώς είναι στα χείλη των πολιτών.

Μέσα σε άλλα ονόματα είναι και αυτό της Τασίας Κανελλοπούλου η οποία με μια “δεικτική” θα λέγαμε ανάρτηση στον προσωπικό της προφίλ στο FB δείχνει να βάζει πλώρη για την υποψηφιότητά της στον Δήμο Σπάρτης.

Η Τασία Καννελοπούλου αναφέρει “Καλό μήνα , φίλοι μου!!! Από τους πιο όμορφους μήνες ο Σεπτέμβρης, είναι ο μήνας των αποφάσεων !!!!!” μαζί με φωτογραφία του Δημαρχιακού Μεγάρου στην πλατεία της Σπάρτης.

Με την ανάρτησή της αυτή αμέσως έλαβε πλήθος σχολίων και Like από του φίλους που την ακολουθούν βάζοντάς την ουσιαστικά σε τροχιά προεκλογικής ετοιμότητας με τις πληροφορίες να μιλούν πως όλο το προηγούμενο διάστημα η ίδια δουλεύει μεθοδικά για την ουσιαστική κάθοδό της στις Δημοτικές εκλογές του 2019.

Δεδομένου των εξελίξεων θα υπάρχει και επίσημη ενημέρωση το αμέσως επόμενο διάστημα.

Από τις υποψηφιότητες που έχουν επίσημα ανακοινωθεί μέχρι σήμερα επίσημα να σημειώσουμε πως είναι μόνο αυτή του Σταύρου Αργειτάκου

Το Πολιτικό θερμόμετρο λοιπόν ανεβαίνει με το Report24 και την Τηλεόραση Best Λακωνίας να είναι από τώρα στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης φέρνοντας στην επικαιρότητα όλα όσα θέλουν και πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες.

Γιάννης Παυλάκος