Πρώτο σε Λακωνία και Πελοπόννησο το Best TV σύμφωνα με την δημοσκόπηση 50,1% στην Πελοπόννησο 52,9% στην Λακωνία

Η μεγαλύτερη δημοσκόπηση είναι η αγάπη του κόσμου! Αυτή την πραγματικότητα εκλαμβάνουμε καθημερινά και αυτή αποτυπώθηκε στα ευρήματα της πολύ μεγάλης δημοσκόπησης η οποία και διενεργήθηκε με αναφορά σε όλη την Πελοπόννησο και είχε αντικείμενο και τους Περιφερειακούς Τηλεοπτικούς Σταθμούς (δείτε εδώ τα γενικά στοιχεία της).

Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ BEST ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 16 ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΩΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟ 50,1% ΤΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΩΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΣΕΙ ΣΤΟΥΣ 2 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!

Πέρα, λοιπόν, από τα κρίσιμα πολιτικά και κοινωνικά θέματα με φόντο και το κλείσιμο της χρονιάς πολύ μεγάλη αξία και ουσία είχαν τα σημεία που είχαν να κάνουν με τις απαντήσεις των πολιτών για τις προτιμήσεις τους σε ότι έχει να κάνει με την Περιφερειακή Τηλεόραση.

Αξιοσημείωτο πως η έρευνα αυτή πραγματοποιήθηκε με ένα μεγάλο δείγμα με στρωματοποιημένη δειγματοληψία, αντιπροσωπευτικό και αντίστοιχο για τις μετρήσεις σε επίπεδο επικράτειας – ελαχιστοποιώντας κάθε περιθώριο λάθους με τα 974 άτομα που ερωτήθηκαν –  μέσω της “Innovation Metrisis Poll” στο διάστημα από 10 έως 13 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα λοιπόν με τις απαντήσεις των πολιτών η Τηλεόραση BEST

ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΦΘΑΝΕΙ ΣΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 50,1%

ΕΝΩ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΙ ΣΑΡΩΤΙΚΟ 91,7%.

Άκρως εμφατική και με τεράστιες διαφορές η πρωτιά της στους νομούς Αργολίδας και Λακωνίας εκεί όπου η τηλεόραση BEST, διαθέτει δικές εγκαταστάσεις και αυτόνομο δελτίο ειδήσεων.

Στην Λακωνία η Τηλεόραση Best με το καθημερινό Λακωνικό Δελτίο Ειδήσεων στις 19:30 με τον Ιωάννη Παυλάκο έρχεται στην πρώτη θέση με 52,9%

 

Μια λέξη μόνο για την συγκινητική εκτίμηση και εμπιστοσύνη σας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ!