Συνάντηση Κρητικού με τον Υφ. Παιδείας Βασίλη Διγαλάκη για το ΤΕΦΑΑ Σπάρτης

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Παιδείας κ.Βασίλη Διγαλάκη για το ΤΕΦΑΑ Σπάρτης

Συνάντηση πραματοποίησε ο κ.Κρητικός με τον Υφυπουργό Παιδείας κ.Βασίλη Διγαλάκη. Αντικείμενο της συνάντησής τους ήταν οι ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα για την ίδρυση ΤΕΦΑΑ στην Σπάρτη.

Ο κ.Κρητικός παρουσίασε στον Υφυπουργό τα πλεονεκτήματα μίας τέτοιας απόφασης, τις προϋποθέσεις που ήδη υπάρχουν και του μετέφερε τη σύμπνοια που υπάρχει στην τοπική κοινωνία για τη συγκεκριμένη ενέργεια.

Στη συνέχεια ο κ.Κρητικός ενεχείρησε στον Υφυπουργό ένα τεύχος, στο οποίο περιγράφονται όλες οι ενέργειες που έχει κάνει κοινοβουλευτικά, μία πρώτη παρουσίαση των υφιστάμενων υποδομών για τη φιλοξενία και την σωστή λειτουργία του τμήματος καθώς επίσης και μία πρώτη ανάλυση σχετικά με τη βιωσιμότητα του εγχειρήματος.

Ο Υφυπουργός ανέφερε στον κ.Κρητικό τη διαδικασία η οποία πρέπει να ακολουθηθεί, η οποία επικεντρώνεται περισσότερο στις διεργασίες εντός του Πανεπιστημίου και στην απόφαση της Εθνικής Αρχής Ανωτάτης Εκπαίδευσης (ΕΘΑΑΕ), ενώ υποσχέθηκε ότι από βδομάδα θα ξεκινήσει ένας κύκλος επαφών για τη διερεύνηση των δεδομένων.