Τα επίμαχα βίντεο με την δολοφονία σε ζωντανή σύνδεση Δημοσιογράφου και οπερατέρ


0

Παγκόσμιο Σοκ

Μια δημοσιογράφος και ένας οπερατέρ έπεσαν νεκροί στη Βιρτζίνια, από πυρά που δέχθηκαν την Τετάρτη, την ώρα που έπαιρναν συνέντευξη η οποία μεταδιδόταν απευθείας από το τηλεοπτικό δίκτυο στο οποίο εργάζονταν, ανακοίνωσε ο εργοδότης τους, το τηλεοπτικό δίκτυο το WDBJ7.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει και ένας τρίτος τραυματίας, πιθανότατα η γυναίκα που έκανε δηλώσεις στο συνεργείο. Αργότερα, ανακοινώθηκε πως η αστυνομία θεωρεί πιθανό ο δράστης να είναι δυσαρεστημένος εργαζόμενος του τηλεοπτικού σταθμού, κάτι που ανέφερε στα ΜΜΕ ο κυβερνήτης της Βιρτζίνια.

Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια απευθείας μετάδοσης της συνέντευξης στην κομητεία Μπέντφορντ. Η Άλισον Πάρκερ, 24 ετών και ο καμεραμάν-φωτογράφος Ανταμ Γουάρντ, 27 ετών, έχασαν τη ζωή τους στο περιστατικό αυτό, σύμφωνα με το WDBJ7. Η πρώτη αντίδραση του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού ήταν να δηλώνει άγνοια για το τι ακριβώς συνέβη, όπως και η παρουσιάστρια των ειδήσεων από το στούντιο που δήλωνε έντρομη πως θα μεταδώσουν περισσότερα για το περιστατικό μόλις έχουν πληροφορίες.

Από το ίδιο το κανάλι μεταδίδουν συνεχώς πληροφορίες και μέσα από το λογαριασμό τους στο twitter, σημειώνοντας πως ο στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της αστυνομίας που αναζητούν το δράση, αλλά και εκπρόσωποι της πολιτείας.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ):…

Συγκλονιστική τροπή παίρνει η υπόθεση της δολοφονίας on air μιας ρεπόρτερ και ενός κάμεραμαν, αφού αποδεικνύεται πως δυσαρεστημένος εργαζόμενος του καναλιού ήταν ο δράστης που τράβηξε τη σκανδάλη. Ο δράστης της επίθεσης εναντίον μιας δημοσιογράφου και ενός εικονολήπτη στη Βιρτζίνια έδωσε τέλος στη ζωή του. Ο ένοπλος, που πιστεύεται ότι ήταν νυν ή πρώην συνάδελφος των θυμάτων του, βιντεοσκόπησε και ο ίδιος την πράξη του και ανήρτησε δύο βίντεο στους λογαριασμούς του στο Twitter και στο Facebook….

Στο βίντεο που εμφανίζεται στον λογαριασμό του χρήστη @bryce_williams7 διακρίνεται ένα πιστόλι που στοχεύει τη νεαρή δημοσιογράφο Άλισον Πάρκερ, όμως κανείς δεν το προσέχει. Κατόπιν η κάμερα χαμηλώνει και ακολουθούν πυροβολισμοί προς την πλευρά των θυμάτων. Η κυριά Γκάρνερ, η γυναίκα που έδινε συνέντευξη στο πλήρωμα, τραυματίστηκε στην πλάτη και μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο….

news247.gr…