Το Σάββατο ο Τάντιτς στην Σπάρτη δια μέσου Καλαμάτας…


000000000000000000000000Έρχεται ο Μπόζινταρ Τάντιτς δια μέσου Καλαμάτας στην Σπάρτη το Σάββατο το μεσημέρι.

Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής θα έχει άφιξη στο αεροδρόμιο Καλαμάτας και εκεί θα τον περιμένουν άνθρωποι της Σπάρτης για να ξεκινήσει το ταξίδι στη νέα του ομάδα.

Ο Τάντιτς συμφώνησε σε όλα με την Σπάρτη και από αύριο επιτέλους θα είναι στο νέο ρόστερ της ομάδας σκορπίζοντας χαρά στους χιλιάδες φιλάθλους της.

ΤΑΝΤΙΤΣ: “Μου πρότεινε 600 ευρώ τον μήνα ο Πανσεραϊκος…”

Για να καταλάβετε τα οικονομικά δεδομένα στη Football League, διαβάστε πόσα λεφτά δίνει ομάδα της κατηγορίας σε γνωστό ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με τον ίδιο τουλάχιστον! O Μπόζινταρ Τάντιτς δεν κρύβει την πικρία του για την «προσβλητική» πρόταση ανανέωσης που του έγινε. Ο Σέρβος μιλά για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του ως παίκτης της Α.Ε. Σπάρτης και… αναλύει τα «λιοντάρια». αναλυτικά οι δηλώσεις Τάντιτς στην ΕΡΤ/ΕΡΑ Σερρών.

Για την αποχώρηση του:

«Πέρυσι βοήθησα όσο μπορούσα, γιατί είχα και κάποιους τραυματισμούς. Στεναχωριέμαι που θα φύγω, αλλά δε μπορούσα να δεχθώ την οικονομική πρόταση και τους όρους του Πανσερραϊκού. Ένιωθα ότι με προσέβαλε. Φεύγω και πάω στην άλλη άκρη της Ελλάδος γιατί μου έδιναν μόνο 600 ευρώ τον μήνα και κάποιους όρους αν ήμουν τραυματίας. Αλλά εγώ δεν τραυματίστηκα στο χωράφι. Όταν χρειάστηκε έκανα και οχτώ ενέσεις για να παίξω. Δε μπορούσα να μείνω, έχω οικογένεια και έπρεπε να τα σκεφτώ όλα. Δεν έχω κακία, αλλά μου φάνηκαν περίεργοι οι όροι και δεν ήμουν μόνο εγώ τραυματίας, αλλά τι να κάνω. Παραμένω φίλος με την διοίκηση, έτσι σκέφτηκαν, έτσι αποφάσισαν. Εδώ είναι το σπίτι μου έτσι και αλλιώς αλλά πιστεύω άξιζα καλύτερη αντιμετώπιση. Είμαι Πανσερραϊκός, δεν χρειάζεται να το δηλώνω».

Για την Σπάρτη:

«Η πρόταση από την Σπάρτη είναι πολύ καλή. Μίλησα και με τον προπονητή και με την διοίκηση και με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Του αρέσουν οι Σέρβοι. Στο μπάσκετ πήρε πολλούς τουλάχιστον».

Παράλληλα η διοίκηση της ΑΕ Σπάρτης εξετάζει τις επόμενες ώρες να ανακοινώσει το σύνολο του ρόστερ της.