Απίστευτη φρίκη…Καταγγελία για κτηνοβασία στη Σκάλα από αλλοδαπό σε 3 σκυλιά!!! Βίντεο

Απίστευτη φρίκη!

Σοκ προκαλεί η καταγγελία του φιλοζωικού συλλόγου Δήμου Ευρώτα όπου δια της προέδρου της αναδεικνύει ένα φρικαλέο θέμα κτηνοβασίας και σεξουαλικής κακοποίησης σκυλιών στην ευρύτερη περιοχή. Η κ.Αντωνία Αθανασάκου μιλά στο Report24 και στην Τηλεόραση Best Λακωνίας για το πολύ σοβαρό θέμα που όπως φαίνεται έχει επαναληφθεί και στο παρελθόν με σκύλο αλλά και άκουσον άκουσoν… άλογο!!!!

Μεταξύ άλλων η κ.Αθανασάκου αναφέρει και με ανάρτησή της στο προσωπικό της προφίλ στο fb το θέμα σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως Πακιστανός βρέθηκε από τον ιδιοκτήτη του σκυλιών να εχει προβεί σε κτηνοβασία – σεξουαλική κακοποίηση των σκυλιών του. Το ενα σκυλάκι εκ των τριών βρέθηκε σε σπίτι Πακιστανών δεμένο με αίματα. Αμέσως εξετέστηκε και απο κτηνίατρο όπου επιβεβαιώνει το περιστατικό με ιατρική γνωμάτευση για κακοποίηση και στα τρια σκυλιά. Ο δράστης ακόμα παραμένει άφαντος.

Αναλυτικά η αναφορά της κ.Αθανασάκου

Εκτός τον αγώνα που κάνουμε για την ευζωια αδέσποτων και όχι μόνο στον δήμο Ευρώτα έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τους ανώμαλους αλλοδαπούς βιαστές και κτηνοβατες.Τρεις ημέρες πριν κάτοικος της περιοχής βρήκε την χαμένη του σκυλίτσα κλεισμένη σε σπίτι Πακιστανών την οποία είχαν βιάσει και το διαπίστωσε αυτό αφού είδε αίματα στο αθώο πλάσμα και μετά από διάγνωση κτηνιάτρου της περιοχής επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες του.Απολυτη φρίκη..Δεν είναι το πρώτο περιστατικό φρικαλεότητας. Μηνες πριν μέσα στην Σκάλα κακοποιήθηκε σεξουαλικά άλογο και πάλι από Πακιστανό , το οποίο κατέγραψαν κάμερες γύρω καταστηματών ,η υπόθεση πήγε στον εισαγγελέα και ο αλλοδαπός απλώς απελάθηκε.Στην νέα περίπτωση βιασμό ,η αστυνομία μας είπε ότι πρέπει να βρεθεί ο Πακιστανός να γίνει η καταγγελία ή διαφορετικά θα γίνει μήνυση κατά αγνώστων.Να ενημερωσω ότι ο κηδεμόνας της σκυλίτσας είδε τον Πακιστανό και ψάχνουμε να τον βρούμε.ΟΜΩΣ κάποιος δεν κάνει καλό την δουλειά του.Μαντεψτε…

Δείτε και τις Δηλώσεις της κ.Αθανασάκου στο Λακωνικό Δελτίο του Best