Με κόσμο η Ομιλία Βενιζέλου στην Σπάρτη.. Παρουσίαση των Υποψηφίων Βουλευτών ΠΑΣΟΚ Λακωνίας

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟλοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η κεντρική ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου στην Σπάρτη παρουσία κόσμου, από όπου ξεκίνησε ουσιαστικά και επίσημα η προεκλογική εκστρατεία του ΠΑΣΟΚ. Ο αρχηγός του κόμματος επισήμανε στην ομιλία του την ανάγκη της χώρας για σταθερότητα ενώ μίλησε και για το όραμα της μετα μνημονιακής Ελλάδας.

Νωρίτερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος μίλησε σε στελέχη και παραγωγικούς φορείς του νομού.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχοντας δίπλα του τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Λεωνίδα Γρηγοράκο και τον υφυπουργό Ανάπτυξης Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, άσκησε κριτική στο Γιώργο Παπανδρέου και την απόφασή του να ιδρύσει νέο κόμμα, την συγκεκριμένη μάλιστα περίοδο και τόνισε εν μέσω χειροκροτημάτων ότι «το ΠΑΣΟΚ είμαστε όλοι εμείς και δεν το δωρίζουμε σε κανέναν». Απευθυνόμενος στους πολίτες, τους κάλεσε να ανακαλέσουν στη μνήμη τους τα λόγια του Θεμιστοκλή στον Ευρυβιάδη, «άκουσον μεν πάταξον δε» και σημείωσε ότι δεν υπήρχε άλλη επιλογή για να σωθεί η χώρα, από το να ληφθούν δύσκολες αποφάσεις και μέτρα.

 Ο κ. Βενιζέλος υπογράμμισε ότι το ΠΑΣΟΚ των κοινωνικών αλλαγών και της δικαιοσύνης, αναγκάστηκε να πάρει δύσκολες αποφάσεις για την σωτηρία της χώρας και καταλαβαίνουμε είπε, ότι πληγώσαμε τον κόσμο, όμως δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Δώσαμε τη μάχη και στηρίξαμε τη χώρα σε δύσκολες στιγμές. Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιτέθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ για την μέχρι τώρα στάση του κι επεσήμανε ότι είναι απορίας άξιο πως ένα κόμμα που ενδέχεται να κυβερνήσει, ακόμα και τώρα την προεκλογική περίοδο να δίνει υποσχέσεις και να λέει πράγματα που είναι παντελώς ανέφικτα.

Δριμύ επίθεση στο νέο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου έκανε ο Αναπληρωτής Υπουργός Λεωνίδας Γρηγοράκος ο οποίος τόνισε που η κίνηση αυτή θεωρείτε ηθικό ατόπημα. Την στιγμή μάλιστα που η Ελλάδα θέλει ενότητα.

Επίσης στην εκδήλωση ανακοινώθηκε και επίσημα το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Λακωνία με τους υποψηφίους να απευθύνουν χαιρετισμό..

Οι Υποψήφιοι είναι…

Ηλίας Παναγιωτακάκος

Σταυρούλα Αλεβίζου

Κυριάκος Μαντούβαλος

Παναγιώτης Τσιμπίδης

Λεωνίδας Γρηγοράκος

 

Ρεπορτάζ Βίντεο 

Γιάννης Παυλάκος

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA