Μοναδικές κομμώσεις Γιώργος Μπλέκος στην Καλαμάτα.. Κομμωτήριο – Coiffure Art by B&G

Coiffure Art ..By George Blekos

Ο Κομμωτής Γιώργος Μπλέκος σπούδασε στο Βέλγιο την κομμωτική ενώ συνεχώς ταξιδεύει στην Ευρώπη για να ενημερώνεται συνεχώς για τις νέες τάσεις και τεχνικές πάνω στο αντικείμενό του. Ένας κομμωτής που από τα χέρια του έχουν περάσει ονόματα της εγχώριας show biz όπως η Λάσκαρη, Λαιμού, Τζιβεριώτη, Ασημακοπούλου και άλλοι. Σε ένα μοναδικό χώρο στην Καλαμάτα δίνει την λύση σε κάθε γυναίκα που θέλει να είναι ξεχωριστή.

Δεν διστάζει να πει ότι η κομμωτική είναι τόσο σημαντική για αυτόν που βλέπει μέχρι και στον ύπνο του ότι δημιουργεί, έτσι όταν ξυπνά προσπαθεί να το κάνει πραγματικότητα στα πρόσωπα των πελατισσών του. Ένα μεγάλο του συν είναι ότι έχει διδαχτεί προσωπομετρία, έτσι μπορεί με βάση το πρόσωπο να αντιληφθεί τι κούρεμα ή χτένισμα χρειάζεται η κάθε γυναίκα. Η κομμωτική αποτελεί τη ζωή του και ότι κάνει το κάνει με πάθος. Δεν είναι τυχαίο που 3 φορές έχει μπει στο Αθηναϊκό περιοδικό Extension, όπως και στον ετήσιο οδηγό αυτού που τον έχει προτεινόμενο κομμωτή.

 Στα σχέδιά του είναι να κάνει κάτι ξεχωριστό για την πόλη του την Καλαμάτα. Να διδάσκει τη δουλειά του. Πάντα ενημερώνεται για τις τάσεις της μόδας και ομορφιάς, έτσι πρόσφατα παρακολούθησε σεμινάρια του Vidal Sassοon στο Λονδίνο. Πήγε εκεί γιατί πιστεύει ότι αυτά που διδάχθηκε μπορεί να τα εφαρμόσει στην πράξη μεταφράζοντάς τα σε τέλεια κουρέματα και χτενίσματα. Τέλος στόχος του είναι να μεταδίδει τη δουλειά του στην πελάτισσα και απόλυτη ευχαρίστησή του είναι να κάνει την κάθε γυναίκα μοναδική.

Κομμωτήριο Γιώργος Μπλέκος στην Καλαμάτα. Οδός Βας. Αμαλίας 10. Τηλέφωνο επικοινωνίας για ραντεβού 27210-98311