Ομολόγησε τη δολοφονία ο 54χρονος στην Τρίπολη…

000000000Λεπτομέρειες για την υπόθεση της δολοφονίας του Θοδωρή Παπαναστασίου στην Τρίπολη αποκάλυψε η αστυνομία σε συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε λίγα λεπτά μετά τις 3.00.

Αυτό που ανακοινώθηκε επίσημα ότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, δράστης της δολοφονίας, είναι 54χρονος, κάτοικος Τρίπολης, ο οποίος προσήχθη χθες στην αστυνομία και κατά την εξέτασή του ομολόγησε και περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια το συμβάν αυτό, ενώ απέδωσε την πράξη του σε χρόνιες προσωπικές διαφορές που είχε με το θύμα.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε ότι το απόγευμα στις 26 Οκτωβρίου σε γραφείο ιδιοκτησίας του 42χρονου Θοδωρή Παπαναστασίου, ο δράστης τον πυροβόλησε τουλάχιστον 4 φορές το θύμα με συνέπεια αν τον σκοτώσει και να τραπεί φυγή.

Ο δράστης είχε πάει εκεί μεταμφιεσμένος, με περούκα, ψεύτικο μουστάκι και γυαλιά.

Κατά τη διάρκεια του συμβάντος, του έπεσε το μουστάκι και τα γυαλιά τα οποία βρήκε η αστυνομία.

Επίσης, βρέθηκε το όπλο της δολοφονίας, το οποίο ο δράστης το είχε αφήσει σε αγροτοδασική περιοχή κοντά στην Τρίπολη. Από τις βαλλιστικές εξετάσεις ταυτοποιήθηκε ότι είναι το όπλο που χρησιμοποίησε την ημέρας της δολοφονίας.

Ακόμα, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι δείγμα βιολογικού υλικού ταυτοποιήθηκε με αντίστοιχο υλικό που ανιχνεύτηκε σε κατασχεθέντα πιεστήρια. Στο σπίτι του δράστη βρέθηκε ένα μαχαίρι και μία αυτοσχέδια σιδερογροθιά.

Ο δράστης κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για παραβίαση του νόμου περί όπλων και σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

kalimera-arkadia.gr