Πλήθος κόσμου στην συγκέντρωση του Κώστα Βλάση στο Baraonda στην Αθήνα..

Εμείς το γράφαμε εδώ και καιρό πως η Νέα Δημοκρατία έχει ανάγκη από φρέσκα πρόσωπα και νέες υποψηφιότητες. Μια από αυτές είναι και η υποψηφιότητα του Ιατρού και Λέκτορα Κώστα Βλάση ο οποίος θα κατέλθει με τη ΝΔ στην Αρκαδία.

Ως απαρχή του προεκλογικού του αγώνα ο Κώστας Βλάσης έδωσε ραντεβού με φίλους και υποστηρικτές του στο  γνωστό στέκι της Αθήνας Baraonda…

Πλήθος κόσμου κατέκλισε στην κυριολεξία την αίθουσα ενώ παράλληλα του έδιναν ευχή για καλή επιτυχία και καλό αγώνα στον δύσκολο δρόμο προς την κάλπη.

Από την μεριά του ο Κώστας Βλάσης δεν παρέλειψε να χαιρετήσει έναν προς έναν τους παρευρισκομένους ενώ στον χαιρετισμό του επισήμανε την ανάγκη για μαζική συμμετοχή.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με αφορμή για την έκδοση του νέου του συγγράμματος “Πρώτες Βοήθειες”, το οποίο και διανεμήθηκε δωρεάν.

Στην συγκέντρωση παραβρέθηκαν επίσης ο Πρώην Υφυπουργός Υγείας Θανάσης Γιαννόπουλος, ο πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών Τάκης Σκανδαλάκης και πλήθος κομματικών στελεχών από την ευρύτερη περιοχή της Αρκαδίας.