Θρίλερ στο Άστρος… Διαμελισμένο πτώμα απανθρακώθηκε μέσα σε αυτοκίνητο…

3

Νεότερη Ενημέρωση…

Κοντά στην εξιχνίαση ενός αποτρόπαιου εγκλήματος, το οποίο έχει συγκλονίσει την μικρή και κλειστή κοινωνία του “Αστρους Κυνουρίας, βρίσκεται η αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση αφορά τον εντοπισμό διαμελισμένης σωρού, που βρέθηκε απανθρακωμένη στο πίσω κάθισμα αυτοκινήτου.

Συγκεκριμένα, ανήμερα της Παναγίας το απόγευμα, πλησίον του βιολογικού καθαρισμού “Αστρους και μέσα στην κοίτη του ξεροπόταμου Τάνου, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε αυτοκίνητο.

Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο κι έσβησαν τη φωτιά, διαπίστωσαν ότι στο πίσω κάθισμα είχε απανθρακωθεί ένα άτομο και από τη φωτιά είχαν αλλοιωθεί τα χαρακτηριστικά του.

Αμέσως, κλήθηκε η αστυνομία και ξεκίνησαν οι έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης, ενώ κλήθηκε ιατροδικαστής και το γραφείο εγκληματολογικών ερευνών, οπότε διαπιστώθηκε ότι το πτώμα ανήκει σε 39χρονο άνδρα κάτοικο Αττικής, ο οποίος κατάγεται από την περιοχή του “Αστρους και είχε επιστρέψει πρόσφατα.

Έρευνες διενεργεί η ασφάλεια Τρίπολης.

Πρώτη Ενημέρωση…

Ένα θρίλερ δίχως προηγούμενο εξελίσσεται σήμερα στο Άστρος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Report24 που φτάνουν απο την περιοχή το απόγευμα του 15Αυγουστου στην χωματερή της περιοχής η Π.Υ δέχτηκε τηλεφώνημα για φωτιά σε όχημα. Οι Πυροσβέστες μόλις έσβησαν την φωτιά από το αυτοκίνητο βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα.

Στο πίσω κάθισμα βρήκαν ένα απανθρακωμένο διαμελισμένο πτώμα. Αμέσως σήμανε συναγερμός με τις Αρχές και τον Ιατροδικαστή να φτάνουν στο σημείο.

Αυτή την ώρα υπάρχει έντονη κινητικότητα και η υπόθεση ερευνάτε προς όλες τις κατευθύνσεις.

Για οτι νεότερο θα σας ενημερώσουμε