Έτοιμοι για όλα οι Λάκωνες Αγρότες. Συγκέντρωση στην Σκάλα

6Στις 17 Γενάρη ,στο Πνευματικό κέντρο στη Σκάλα πλήθος αγροτών αλλά και άλλων παραγωγικών τάξεων ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Αγροτικού Συλλόγου Ευρώτα.

Στην συνάντηση μετείχε και ο Σύλλογος Αν. Μάνης.Ήταν μία βραδιά  σ´ένα κατάμεστο χώρο ,με παλμό και έκδηλο ενδιαφέρον για ενημέρωση και περαιτέρω κινητοποιήσεις. Υπήρξε ενημέρωση τόσο για το ασφαλιστικό όσο και για το φορολογικό και για τα τεκταινόμενα στο χώρο των κινητοποιήσεων Πανελλαδικά.

Αποφασίστηκε ομόφωνα απο Τετάρτη 20 Γενάρη να συμμετάσχουν τόσο οι αγρότες του Δήμου Ευρώτα αλλά και του Δήμου Αν.Μάνης στις Πανελλαδικές κινητοποιήσεις και να ενώσουν την φωνή τους με τους υπόλοιπους αγρότες. Θα ξεκινήσουμε κατεβάζοντας τα τρακτέρ και ενημερώνοντας τον κόσμο. Η συνέχεια θα παιχτεί στην Θεσσαλονίκη και το έργο θα κλείσει στην Αθήνα.

Όμως αυτή τη φορά είμαστε προετοιμασμένοι για αγώνα διάρκειας. Την Τρίτη ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αν. Μάνης ,μαζί με μέλη της Πρωτοβουλίας Αγροτών ,θα συμμετέχει σε συνάντηση με τον Υφυπουργό του Υπουργείου Εργασίας κον Πετρόπουλο. Πηγαίνουμε στην συνάντηση  με μικρές προσδοκίες, αλλά περισσότερο για να κάνουμε σαφές ότι δεν πρόκειται να δεχθούμε την αφάνισή του κλάδου μας και ότι αν δεν αλλάξουν τα νομοσχέδια ( ασφαλιστικό,φορολογικό ,ΕΛΓΑ ) θα μας βρουν πλέον πολύ δυναμικά μπροστά τους.

Λάκωνες αγρότες τα ψέμματα τελείωσαν!!!

Είναι πλέον φανερό ότι η χώρα μας είναι σε κατοχή και δεν υπάρχουν πλέον άλλα περιθώρια. Είναι απλά τα πράγματα. Αν δεν αγωνιστούμε θα εξαφανιστούμε.

Αν όμως αγωνιστούμε έχουμε ελπίδες να καταφέρουμε να μείνουμε στη γη μας και να συνεισφέρουμε πραγματικά στην οικονομία της χώρας μας. Τουλάχιστον ας πέσουμε μαχόμενοι και όχι ´´καναπεδόμενοι᾽᾽.

Αγροτικός Σύλλογος Ευρώτα – Χρ. Αναγνωστάκος 6932338501

Αγροτικός Σύλλογος Αν. Μάνης – Δ.Δημητριάδης 6977598743