Έφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος των βιοκαλλιεργητών Λακωνίας Δημήτρης Καραμπάσης

Την Τρίτη (6/11/2018) το πρωί έσβησε ξαφνικά η καρδιά του δραστήριου βιοκαλλιεργητή και προέδρου της Ένωσης Βιοκαλλιεργητών Λακωνίας, Δημήτρη Καραμπάση. Ο εκλιπών είχε ξεχωρίσει για τη μαχητικότητά του και την πλούσια αρθρογραφία με στόχο την προάσπιση των δικαιωμάτων των συναδέλφων του βιοκαλλιεργητών.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στις Κροκεές Λακωνίας, την Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Βιοκαλλιεργητών

Μια δύσκολη μέρα για την οικογένεια των Βιοκαλλιεργητών της Π.Ε. Λακωνίας  ξημέρωσε εχτές, 06 Νοεμβρίου 2018, στο άκουσμα της είδησης του αιφνίδιου θανάτου του Προέδρου Δημήτρη Καραμπάση.

Ξεκινώντας για το τελευταίο του ταξίδι άφησε πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό, όχι μόνο για την Ένωση Βιοκαλλιεργητών Π.Ε. Λακωνίας, αλλά και για όσους ήταν τυχεροί να τον έχουν συνοδοιπόρο.

Ο Δημήτρης Καραμπάσης υπήρξε ένας ακούραστος οραματιστής, γεμάτος αγάπη για την βιοκαλλιέργεια και πολέμιος των στρεβλώσεων και της γραφειοκρατίας και θα μείνει για πάντα χαραγμένος στη μνήμη μας.

Το Δ.Σ. και τα λοιπά μέλη της Ένωσης Βιοκαλλιεργητών Π.Ε. Λακωνίας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Αιωνία του η μνήμη!!

Μετά τιμής

Το Δ.Σ.