Αγόρευση Κουτσιλιέρη, σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Φυσικοθεραπείας

Το Τμήμα Φυσικοθεραπείας που εδρεύει στην πόλη της Σπάρτης, διανύει τον τέταρτο χρόνο λειτουργίας του, εξακολουθώντας για δεύτερη συνεχή χρονιά να κρατά τα σκήπτρα στις βάσεις εισαγωγής μεταξύ των Τμημάτων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Η ανοδική πορεία της βάσης του Τμήματος από το έτος ίδρυσής του και το πλήθος των φοιτητών που επιλέγουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο Τμήμα, αποτελούν την ηχηρή απόδειξη των υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικών και επιστημονικών υπηρεσιών, στόχων και αρχών του Τμήματος.

Οι Καθηγητές του Τμήματος, το συνεργαζόμενο εκπαιδευτικό προσωπικό και το διοικητικό προσωπικό του Τμήματος παρά τις όποιες αντιξοότητες εργάζονται καθημερινά για την προοπτική ανάπτυξης του Τμήματος και τις συνέργειες με τον κοινωνικό ιστό της Λακωνίας.

Στο πλαίσιο εξωστρέφειας και επιβράβευσης της αριστείας , η Πρόεδρος και οι Καθηγητές – μέλη της Προσωρινής Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος Φυσικοθεραπείας, έχουν τη χαρά και την τιμή να απευθύνουν σε όλους πρόσκληση στην Τελετή Αναγόρευσης του Ομότιμου Καθηγητή Πειραματικής Φυσιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α. κ. Μιχαήλ Κουτσιλιέρη, σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 19:30