Αλεξία Μπουτεράκου “Ο Εμπορικός κόσμος της πόλης είναι δίπλα στον καταναλωτή” – Βίντεο συνέντευξη.

Η Αλεξία Μπουτεράκου επιχειρηματίας των καταστημάτων Alexia’s ως μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης μίλησε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΠΟΛΙΤΕΙΑ 90,7 Fm και στον Λεωνίδα Χονδρόπουλο για την κατάσταση στην αγορά της πόλης και γενικότερα.

Μεταξύ άλλων σημείωσε την ήδη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί σε επίπεδο οικονομίας μετά τις ανατιμήσεις στα προϊόντα και τα καταναλωτικά αγαθά όπως επίσης και τα είδη πρώτης ανάγκης τονίζοντας πως γίνονται προσπάθειες από τον εμπορικό κόσμο να αφομοιωθεί η αύξηση στην τελική τιμή για να μπορέσουν να σταθούν έμπρακτα δίπλα στον καταναλωτή και τις ανάγκες του.

Όπως ανέφερε η αύξηση των τιμών προερχόμενη από δυο σημαντικές αναφορές όπως είναι η αύξηση της ενέργειας αλλά και των μεταφορικών, συμπίεσε το κέρδος με γνώμονα την ισορρόπηση της τοπικής μας οικονομίας.

Δεδομένου των εξελίξεων ο Εμπορικός Κόσμος της Σπάρτης και γενικά η επιχειρηματικότητα της περιοχής προσπαθεί καθημερινά να είναι δίπλα στον καταναλωτή προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές στέλνοντας το μήνυμα πως και ο καταναλωτής θα πρέπει να στηρίζει την τοπική αγορά συνθέτοντας μια συμπαγή αλυσίδα τοπικής αναφοράς και οικονομίας.

Επίσης η κ.Μπουτεράκου εξήρε την προσφορά όλων των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης όπως επίσης και του προέδρου Παναγιώτη Φλώρου για την υλοποίηση ενός πολύ σημαντικού έργου, αυτού του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου Open Mall.

Οι εργασίες ήδη ξεκίνησαν από πλευράς Δήμου Σπάρτης για το συγκεκριμένο έργο με τον Εμπορικό Σύλλογο να είναι έτοιμος για την προσπάθεια η οποία θα αποδώσει τα μέγιστα στην πόλη μας.

Όλοι θέλουμε να δούμε την εξέλιξη και την ανάπτυξη της Σπάρτης αλλά και γενικότερα της Λακωνίας. Ζούμε εργαζόμαστε εδω και οραματιζόμαστε να αλλάξει η εικόνα της καθημερινότητας. Να επιστρέψει ο κόσμος και να αυξηθεί ο μόνιμος αριθμός των κατοίκων. Με έργα υποδομής θα προσελκύσουμε οχι μόνο τουρίστες αλλά μόνιμους κατοίκους και αυτό είναι το στοίχημα όλων μας. Ως Εμπορικός Σύλλογος το προσπαθούμε…ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακούστε όλη την συνέντευξη της Αλεξίας Μπουτεράκου στον Λεωνίδα Χονδρόπουλου και το ΠΟΛΙΤΕΙΑ 90,7 Fm