Ανοιξαν 4 σπιτια μερα μεσημέρι στο Βασιλάκι Λακωνίας

ΝΕΟ ΧΤΎΠΗΜΑ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΑΚΙ ΛΑΚΩΝΙΑΣ..ΑΝΟΙΞΑΝ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΈΡΙ 4 ΣΠΙΤΙΑ…ΕΚΛΕΨΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΡΥΣΑΦΙΚΆ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΠΛΑ!!!!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Report24 στόχος δραστών που λειτουργουν ανενόχλητοι έχει γίνει το τελευταίο διάστημα το χωριό Βασιλάκι (Ταραψα) καθώς σήμερα μέρα μεσημέρι περίπου στις 1.30 άγνωστοι μπήκαν σε 4 σπίτια στην σειρά με την λεία τους να είναι χρήματα χρυσαφικά ακόμα και κυνηγετικό όπλο δίκαννο!!

Πληροφορίες θέλουν πως εργάτες γης που δούλευαν εκείνη την ώρα σε παρακείμενο κτήμα είδαν 3-4 άτομα να μπαίνουν γρήγορα σε ασημί όχημα που είχαν αφήσει σε κοντινό σημείο και εξαφανίστηκαν αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα. Επίσης οι ιδιοκτήτες του ενός σπιτιού ήταν από το πρωί σπίτι τους και έλειψαν για μισή περίπου ώρα πράγμα που σημαίνει ότι οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι για να μπουν με θράσος και ανενόχλητοι στην μια από τις τέσσερις οικίες.

Παράλληλα δύο ακόμα σπίτια ανοίχτηκαν την περασμένη εβδομάδα μέσα στο χωριό πάλι μέρα μεσημέρι. Οι δράστες έχουν βάλει στόχο το χωριό με τους κατοίκους πλέον να είναι έτοιμοι για όλα εάν δεν σταματήσει το φαινόμενο.

Θα πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας λένε οι κάτοικοι σε συνάντηση που είχαν την προηγούμενη εβδομάδα για τα δύο σπίτια που ανοίχτηκαν ενώ μετά το σημερινό που μπηκαν οι δραστες σε 4 σπίτια στη σειρα η ανοχή των κατοικων έφτασε στα όρια.

Πολλές φορές σε διάφορες ώρες τις ημέρες κάτοικοι έχουν δει ύποπτα οχήματα αγροτικά η παλιά ΙΧ να κυκλοφορούν μέσα στο χωριό δίχως να έχουν ουσιαστική δουλειά με την ανασφάλεια των πολιτών να είναι έκδηλη.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται…