Από θαύμα γλίτωσε ο δήμαρχος Σπάρτης μετά από σφοδρή σύγκρουση του αυτοκινήτου του με αγριογούρουνο

Από θαύμα γλίτωσε ο δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας που περιέγραψε σε ανάρτησή του την περιπέτεια που έζησε χθες το βράδυ στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης-Σπάρτης. Η σφοδρή σύγκρουση που είχε ένα τεράστιο αγριογούρουνο σμπαράλιασε το αυτοκίνητό του και σωτήριο αποδείχθηκε το γεγονός του ότι φορούσε ζώνη αλλά και το ότι άνοιξαν οι αερόσακοι. Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:
Χθες κατά τις 9 το βράδυ, στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης -Σπάρτης πριν τον Κλαδά, συγκρούστηκα με αρκετά ογκώδες (τεράστιο) αγριογούρουνο που πετάχτηκε ξαφνικά στο δρόμο!
Αν και το Σιτροέν μου κυριολεκτικά σμπαραλιάστηκε, ευτυχώς που φορούσα ζώνη και δούλεψαν οι αερόσακοι, και σαν από θαύμα δεν έπαθα τίποτα σοβαρό, πέρα από τους πόνους, ζαλάδα και λίγο πυρετό από το άγριο κοπάνημα!
Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον και φυσικά την Τροχαία και την Πυροσβεστική και τους αυτοκινητιστές που σταμάτησαν να βοηθήσουν!
Το βράδυ πήγα σύντομη περιοδεία με το απορριμματοφόρο και σήμερα το πρωί επισκέφθηκα το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης που φιλοξενεί μαθητές από τη Πορτογαλία, την Σερβία και την Ρουμανία και τους μίλησα για τη Σπάρτη!
Και πάλι σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!