Αρρώνης “Δεν θα είμαι υποψήφιος για πρόεδρος ΔΕΕΠ Λακωνίας. Θα κατέβω για Μέλος”

 

Με ανακοίνωσή του ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Μονεμβασίας Παναγιώτης Αρρώνης σημειώνει πως δεν προτίθεται να κατέλθει για υποψήφιος πρόεδρος της ΔΕΕΠ – ΝΟΔΕ Λακωνίας στις επερχόμενες εκλογές στις 24 Οκτωβρίου αλλά θέτει την υποψηφιότητά του για Μέλος της ΔΕΕΠ.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του

Ήμουν πάντα παρών σε όλους τους αγώνες της παράταξης μας είτε ως απλό μέλος είτε από τη θέση του Προέδρου της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Μονεμβασιάς.

Μετά από ώριμη σκέψη ανακοινώνω ότι δεν θα κατέλθω υποψήφιος για την θέση του Προέδρου της ΔΕΕΠ πρώην ΝΟΔΕ Λακωνίας όπως αρχικά είχα ανακοινώσει. 

Θέτω όμως τον εαυτό μου ως υποψήφιο Μέλος της ΔΕΕΠ Λακωνίας με γνώμονα την αγάπη μου για την παράταξη και την αστείρευτη διάθεση μου για προσφορά και νέους νικηφόρους αγώνες. 

Καλώ όλους τους Αγνούς Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισσες να ανανεώσουν την συνδρομή τους και να συμμετέχουν ενεργά με την ψήφο τους για μια δυνατή και ενισχυμένη Ν.Δ στην Λακωνία.

Σέβομαι όλους αυτούς που μέχρι σήμερα στην πάροδο των ετών έδωσαν και δίνουν τον δικό τους αγώνα για την παράταξη, όμως ήμουν πάντα υπέρμαχος στα νέα πρόσωπα και την Ανανέωση.

Πάμε όλοι μαζί να ενισχύσουμε την Παράταξή μας, την Μεγάλη Νέα Δημοκρατία στην Λακωνία. 

Παναγιώτης Αρρώνης

Υποψήφιο Μέλος ΔΕΕΠ Λακωνίας 

Πρώην Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Μονεμβασίας