Βασάνιζαν το 3χρονο αγοράκι τους. Το βρήκαν δεμένο σε σπίτι στη Νεμέα

00Ένα τρίχρονο αγοράκι δεμένο πισθάγκωνα σε καρέκλα και με σημάδια από σβησμένα τσιγάρα στο σώμα, βρήκαν σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στη Νεμέα οι αστυνομικές αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς είπαν στους αστυνομικούς ότι είχαν δέσει το παιδί τους επειδή «ήταν άτακτο», για να το συνετίσουν και να μπορέσουν να μεταβούν ως το Ναύπλιο προς αναζήτηση εργασίας

Ένα τρίχρονο αγοράκι δεμένο πισθάγκωνα σε καρέκλα και με σημάδια από σβησμένα τσιγάρα στο σώμα του, βρήκαν σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στη Νεμέα οι αστυνομικές αρχές, μεταδίδει το korinthos.tv. Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι μετά από καταγγελίες των περίοικων που άκουγαν το κλάμα του παιδιού.

Ύστερα από έρευνες, η αστυνομία εντόπισε τους γονείς του παιδιού, βουλγαρικής καταγωγής, που, σύμφωνα με πληροφορίες, είπαν στους αστυνομικούς ότι είχαν δέσει το παιδί τους επειδή «ήταν άτακτο», για να το συνετίσουν και να μπορέσουν να μεταβούν ως το Ναύπλιο προς αναζήτηση εργασίας. Οι γονείς του παιδιού έχουν ακόμα δύο ανήλικα παιδιά.

Το παιδί μεταφέρθηκε αμέσως στο κέντρο Υγείας της περιοχής όπου οι γιατροί φρόντισαν τις πληγές που έφερε στο κορμί του.

Οι γονείς συνελήφθησαν για κακοποίηση και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ενώ η Εισαγγελέας Κορίνθου έδωσε εντολή τα δύο άλλα παιδιά του ζευγαριού να φιλοξενηθούν σε εγκαταστάσεις του Χαμόγελου του Παιδιού.