Γενική Συνέλευση και Εκλογές για τον Σύλλογο των Φίλων της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σπάρτης

Ο Σύλλογος των Φίλων της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης  Σπάρτης καλεί όλα τα μέλη του στην  τακτική ετήσια γενική συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη , 8η  Δεκεμβρίου  και ώρα 17.00  στον χώρο του Αναγνωστηρίου της Βιβλιοθήκης  (Λυκούργου 135, 2ος όροφος).

Θα γίνει έκθεση πεπραγμένων, οικονομικός απολογισμός, με ανάγνωση της Έκθεσης της Ελεγκτικής Επιτροπής, και συζήτηση για προτεινόμενες δράσεις.

Στη συνέχεια, θα διενεργηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής του Σωματείου, για την ερχόμενη διετία.

Τα μέλη μας που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο ή για την Ελεγκτική Επιτροπή παρακαλούνται να το δηλώσουν με ηλεκτρονική επιστολή στη διεύθυνσή μας  [email protected]  ή αυτοπροσώπως, κατά την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης.

Δικαίωμα συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία έχουν ολα τα μέλη του Σωματείου που είναι ταμειακώς τακτοποιημένα .

Λόγω της γενικότερης οικονομικής δυσπραγίας, αποφασίστηκε από το απερχόμενο Δ.Σ. να θεωρούνται εντάξει οικονομικά τα μέλη μας με την καταβολή της συνδρομής του τρέχοντος έτους (10€) και να μπορούν, στη συνέχεια,  να ψηφίσουν ή και να θέσουν υποψηφιότητα.

Η Γενική Συνέλευση είναι μια ευκαιρία να ακουστούν προτάσεις από όλα τα μέλη του συλλόγου, να συζητήσουμε την πορεία μας για το μέλλον και όλα εκείνα που μπορούν να βελτιώσουν τη δράση μας.

Το σωματείο μας ενισχύει τη Βιβλιοθήκη στο έργο της και είναι αρωγός σε πολλές δράσεις και εκδηλώσεις.

Αγαπητά μας μέλη, σας περιμένουμε! Περιμένουμε και τις υποψηφιότητές σας, τις ιδέες και τις προτάσεις σας!

Για την εισοδο σας στο χωρο και σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ.69136 ΚΥΑ (ΦΕΚ 5138/Β/5-11-2021), για λόγους αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού, η είσοδος στη Βιβλιοθήκη επιτρέπεται με την επίδειξη: 1. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ Ή ΑΛΛΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΤΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑΣ 2. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ή ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΝΟΣΗΣΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ή ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟΥ RAPID TEST (48 ωρών) ή ΑΡΝΗΤΙΚΟΎ PCR (72 ωρών)

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση επαναλαμβάνεται μετά από 7 ημέρες στον ίδιο τόπο, ώρα και με τα ίδια θέματα. Θεωρείται σε απαρτία με όσα τακτικά μέλη είναι παρόντα και ταμειακώς εντάξει.

H Πρόεδρος                                                         Η Γραμματέας

 

Πότα Ορφανού                                               Δημητρα Μαρκοπουλου

Σύλλογος Φίλοι της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σπάρτης