Γραφείο διασύνδεσης εργασίας Report24 – Βρείτε εξειδικευμένο στέλεχος – Βρείτε την επόμενη εργασίας σας!

Το Report24 αφουγκράζοντας τις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας δραστηριοποιεί τη νέα υπηρεσία με το Γραφείο Διασύνδεσης Εργασίας για την Λακωνία και ολόκληρη την Πελοπόννησο για όσους ενδιαφέρονται για εργασία αλλά και για όσες επιχειρήσεις αναζητούν εξειδικευμένο προσωπικό.

Στόχος είναι να φέρει σε επικοινωνία εξειδικευμένο προσωπικό και στελέχη σε εταιρίες / καταστήματα / επιχειρήσεις πάσης φύσεως της ευρύτερης περιοχής.

Οι ενδιαφερόμενοι που αναζητούν εργασία συγκεκριμένου τύπου και επαγγέλματος μπορούν να στείλουν τα βιογραφικά τους για την ενημέρωση της λίστας του γραφείου μας ‘οπου στη συνέχεια θα τους φέρει σε επικοινωνία με την εκάστοτε ενδιαφερόμενη για προσωπικό εταιρία.

Επίσης οι εταιρίες αλλά και καταστήματα από όλους τους κλάδους μπορούν να προβάλλουν μέσα από τις υπηρεσίες μας τις ανάγκες που έχουν για αναζήτηση εξειδικευμένου προσωπικού και να τους προτείνουμε εμείς τον κατάλληλο υποψήφιο που είναι κοντά στις ανάγκες.

Όσοι ενδιαφερόμενοι αναζητούν εργασία μπορούν να μας στείλουν το Βιογραφικό τους όπως επίσης και οι εταιρίες / καταστήματα / επιχειρήσεις πάσης φύσεως που αναζητούν προσωπικό να μας στείλουν την Αγγελία τους στο e-mail “[email protected]

Διαβάστε ακόμα

Ζητείται επαγγελματίας Baristas για εργασία στη Σπάρτη – Λακωνία. Μισθός 880 ευρώ/μήνα συν ΙΚΑ

Αγορά Εργασίας – Θέση Αναλυτή Χημείου – Χημικό σε εταιρία στη Σπάρτη