Δελαστίκ: Γερμανοτσολιάδες και σκυλιά όσοι ψήφισαν ΝΑΙ στο δημοψήφισμα!

00000000Σοκ προκάλεσε η δήλωση του Γιώργου Δελαστίκ τη βραδιά του δημοψηφίσματος στην ενημερωτική εκπομπή του Star.

«Αυτό που έκανε ο ελληνικός λαός απόψε με όλα τα σκυλιά να αλυχτάνε εναντίον του, είναι μεγαλοπρεπής κίνηση. Αποδείχτηκε ότι ο ελληνικός λαός δεν είναι ραγιάς, δεν είναι γερμανοτσολιάς», είπε ο κ. Δελαστίκ και όταν ρωτήθηκε αν είναι το 40% του ελληνικού λαού γερμανοτσολιάδες, ανέφερε: «Δεν έχω πρόθεση να απαντήσω. Δεν έχω καμία πρόθεση να συζητήσω οτιδήποτε».

Έκπληκτος ο Νίκος Χατζηνικολάου παρατήρησε: «Αυτό που είπατε είναι πολύ βαρύ. Να σας ρωτάμε αν θεωρείτε το 40% του ελληνικού λαού γερμανοτσολιάδες και να μην απαντάτε, αυτό με ενοχλεί και μένα βαθύτατα». «Το αντιλαμβάνομαι», ήταν η στωική απάντηση του Γιώργου Δελαστίκ.

Μερικά λεπτά αργότερα, ο Νίκος Χατζηνικολάου επανήλθε λέγοντας: «Πρέπει να σας πω ότι αν δεν είχα την προσωπική φιλία ετών μαζί σας, θα σας ζητούσα να αποχωρήσετε. Δεν το έπραξα για λόγους μόνο προσωπικής φιλίας. Εισέπραξα πολύ αρνητική έκπληξη απόψε για σας με αυτή την τοποθέτησή σας, την οποία ενώ σας την επισημάναμε δεν κάνατε ούτε μισό βήμα πίσω και μιλάτε για το 40% των Ελλήνων».

Ο Γιώργος Δελαστίκ επιβεβαίωσε: «Για όσους ψήφισαν ΝΑΙ».

«Πολύ θλιβερό!», είπε κλείνοντας ο Νίκος Χατζηνικολάου.