Επίσκεψη Βορίδη στο Γύθειο και συνάντηση Δημήτρη Πτωχού με τον Πάρη Αδάμη

Επίσκεψη Βορίδη στο Γύθειο

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Υπουργός Επικρατείας κ. Μάκης Βορίδης στο κέντρο του Γυθείου, συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Λακωνίας κ.Θανάση Δαβάκη, από τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη κ.Πτωχό και από τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της Π.Ε. Λακωνίας.

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στον Υπουργό, τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και στους Υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του, ο Αντιπρόεδρος της ΔΗΜΤΕ Αν. Μάνης και Πρόεδρος της Τ.Κ. Γυθείου κ.Ιωάννης Μπελεγρής, ο Αντιπρόεδρος της ΔΗΜΤΕ Αν. Μάνης κ. Γιώργος Παπαδημτρίου, ο Γενικός Γραμματέας της ΔΗΜΤΕ Αν. Μάνης κ.Νικόλαος Τραγάκης, η Υπεύθυνη των Δημοσίων Σχέσεων και μέλος της ΔΗΜΤΕ Αν. Μάνης κ.Ελένη Τζανετάκου, και το Μέλος της ΔΗΜΤΕ Αν. Μάνης κ. Ιωάννης Αγγάνης.

Τον υποδέχτηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αν. Μάνης κ.Παρασκευάς Αδάμης με τους υποψήφιους δημοτικούς της δημοτικής του παράταξης «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ» και δεσμεύτηκαν για τη συνεργασία κεντρικής διοίκησης και αυτοδιοίκησης για άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις.

Ο Δημήτρης Πτωχός μαζί με τον Υπουργό Επικρατείας συνομίλησαν με πολίτες για τα προβλήματα και τις ανάγκες της περιοχής.