Επανεκλογή Παν. Κρητικού στο 11ο Περιφ. Τμήμα ΝΑ Πελοπονήσσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας

Ο Πάνος Κρητικός επανεξελέγη πρόεδρος στο 11ο Περιφερειακό Τμήμα ΝΑ Πελοπονήσσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και θα θητεύσει στον προεδρικό θώκο για την περίοδο  2024-2027.

Την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου συνεδρίασε το νέο Δ.Σ. του 11ου Π.Τ. Πελοποννήσου του  Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, που προέκυψε από τις εκλογές της 10ης Δεκεμβρίου 2023 και ύστερα από σχετική ψηφοφορία συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος:  Κρητικός Παναγιώτης

Αντιπρόεδρος:  Σαρδέλης Αναστάσιος

Γενικός Γραμματέας:  Λυτρίβης Γιώργος

Οικονομικός Επόπτης:  Κρανιώτης Κώστας

Μέλη:  Σαρελάκου Κωνσταντίνα , Μαρινόπουλος Ιωάννης , Τσιαμούλος Νικόλαος

Ο νέος Πρόεδρος Παναγιώτης Κρητικός αφού συνεχάρη όλους τους εκλεγέντες συμβούλους, ευχήθηκε καλή και παραγωγική θητεία σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και δήλωσε ότι η “νέα Διοίκηση, συνεχίζοντας τις καλές πρακτικές των προηγούμενων, θα λειτουργήσει συλλογικά δίνοντας ρόλους και αρμοδιότητες σε όλες τις παρατάξεις. Επίσης”, συνέχισε, “το Οικονομικό Επιμελητήριο Πελοποννήσου θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να είναι δίπλα στην καθημερινότητα των συναδέλφων οικονομολόγων αναδεικνύοντας τα προβλήματά των κλάδων που το απαρτίζουν, καταθέτοντας προτάσεις και αναζητώντας λύσεις, σε συνεργασία κάθε φορά με τους αρμόδιους φορείς. Θα συνεργαστούμε με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, τα Επιμελητήρια και όλους τους επιστημονικούς, επαγγελματικούς και κοινωνικούς φορείς της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την από κοινού αντιμετώπιση σημαντικών αναπτυξιακών ζητημάτων. Τέλος ως θεσμικός σύμβουλος της πολιτείας θα συνεχιστεί ο συμβουλευτικός και παρεμβατικός μας ρόλος προς την Ελληνική Πολιτεία σε μείζονα οικονομικά θέματα, με μοναδικό γνώμονα το όφελος της κοινωνίας.»

Για την Διοίκηση του 11ου Π.Τ. Ν/Α Πελοποννήσου του Ο.Ε.Ε.

Ο Πρόεδρος 

 

Κρητικός Παναγιώτης

Ο Γενικός Γραμματέας 

 

Λυτρίβης Γιώργος