Ευχαριστήριο των Νέων Αγροτών Λακωνίας

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την συνάντηση μας σήμερα στις 19/11/2018 την Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κα. Τζανετέα Ντία, τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Γραφείου Σπάρτης κ. Κομνηνό Παναγιώτη, τον Δήμαρχο Σπάρτης κ. Βαλιώτη Ευάγγελο, τον Δήμαρχο Δήμου Ευρώτα κ. Βέρδο Δήμο, αλλά και για τις τηλεφωνικές συνομιλίες με τον Δήμαρχο Αν. Μάνης κ. Ανδρεάκο Πέτρο και τον Δήμαρχο Μονεμβασιάς κ. Τριχείλη Ηρακλή, όπου και μας διαβεβαίωσαν για την στήριξή τους στις ενέργειες νομικές-πολιτικές-οικονομικές που θα χρειαστούν για την εύρεση λύσεων στο ζήτημα της υφαρπαγής των Αγροτικών Ενισχύσεων από τους υπεύθυνους διαχείρισης τους καθώς και τη διευθέτηση των προβλημάτων που προκύπτουν από την ανάρτηση και την ερμηνεία των δασικών χαρτών.

Σε αυτήν την προσπάθεια, θεωρούμε βέβαιη την στήριξη όλων των Αγροτικών Συλλόγων – Οργανώσεων Παραγωγών και εν γένει των εκπροσώπων του αγροτικού κόσμου του νομού Λακωνίας και τους καλούμε να επικοινωνήσουν μαζί μας για τη συμμετοχή τους στις ενέργειες που θα αναλάβουν να φέρουν λύση στα ανωτέρω ζητήματα.
Σας καλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε απευθείας με τους ανωτέρω προαναφερθέντες εκπροσώπους του νομού, είτε με τον πρόεδρο των Νέων Αγροτών Λακωνίας κ. Σταματάκο Δημήτριο στο τηλ 6947884937, email: [email protected]