Ηλία Πλαγιανός – Ο Σπαρτιάτης σκηνοθέτης στο φεστιβάλ των Καννών! Βίντεο

Ο Σπαρτιάτης Ηλίας Πλαγιανός με καταγωγή από την Ποταμιά Λακωνίας είναι καταξιωμένος σκηνοθέτης στην Αμερική και την περίοδο αυτή ολοκλήρωσε την σειρά “Hundson Falls”

Μάλιστα στις αρχές του Οκτωβρίου βρέθηκε στο Φεστιβάλ των Καννών αποσπώντας μια ακόμα σημαντικά διάκριση στην καριέρα του κατατάσσοντας την σειρά “Hundson Falls” μέσα στις 6 πρώτες σειρές στον κόσμου που θα προβληθούν το επόμενο διάστημα. 

Ο Ηλίας Πλαγιανός κάθε χρόνο έρχεται διακοπές στην Ελλάδα και στην Σπάρτη με την οικογένεια του και μένει στο πατρικό σπίτι στην Ποταμιά όπου έχει πάντα στην καρδιά του όπως δηλώνει σε κάθε συνάντηση.

Στις σκέψεις του μάλιστα είναι στο μέλλον αν όλα πάνε καλά με την Πανδημία ίσως να πραγματοποιήσει και γυρίσματα στην Σπάρτη για τις ανάγκες νέων κινηματογραφικών παραγωγών διαφημίζοντας έτσι την πατρίδα μας και την Σπάρτη μας!!!

Στο Φεστιβάλ των Καννών βρέθηκαν και Σπαρτιάτισσες από τον στενό κύκλο του Ηλία Πλαγιανού όπως η νέα ηθοποιός Τριαντάφυλλη Μουζάκη και η επιχειρηματίας μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης Αλεξία Μπουτεράκου στηρίζοντας την προσπάθεια του, γνωρίζοντας από κοντά των μαγικό κόσμου του κινηματογράφου αλλά και διαφημίζοντας την περιοχή μας μεταξύ άλλων στις Κάννες.

Το σποτ της σειράς “Hundson Falls”