Η Δικηγόρος Μαρία Φραγκή Υποψήφια Βουλευτής Λακωνίας με τη Ν.Δ

 

Η δυναμική Δικηγόρος Μαρία Φραγκή θα είναι Υποψήφια Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στο Νομό Λακωνίας και η πρώτη ως γυναίκα στο νέο ψηφοδέλτιο του κόμματος. Αν και η Ν.Δ δεν έχει ανακοινώσει και επίσημα το ψηφοδέλτιο της στη Λακωνία η Μαρία Φραγκή ενισχύει κατά πολύ το κόμμα στις εκλογές που όλα δείχνουν θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 9 Απριλίου.

Η Μαρία Φραγκή πληροφορίες θέλουν ότι ήδη πραγματοποιεί συναντήσεις και επαφές στα πλαίσια της υποψηφιότητάς της ενώ θα στεγάσει την προεκλογική της πορεία στο νέο της πολιτικό γραφείο στην Κων.Παλαιολόγου το οποίο θα ανοίξει της πύλες του άμεσα.

Μια νέα καθαρή υποψηφιότητα που δίπλα της θα συμπλεύσουν υγιείς δυνάμεις από ολόκληρη της Λακωνία καθώς και πολλά νέα άτομα βλέποντας στο πρόσωπό της το νέο της ανανέωσης αλλά και τον δυναμισμό της γυναικείας παρουσίας στα κομματικά και πολιτικά δρώμενα του νομού μας.

Να σημειωθεί πως η Μαρία Φραγκή γεννήθηκε, ζει και εργάζεται στην Σπάρτη και έχει καθημερινή παρουσία στην τοπική μας κοινωνία.

Λίγα λόγια για τη νέα υποψήφια της ΝΔ στη Λακωνία

Γεννήθηκε στη Σπάρτη το 1983 και μεγάλωσε στο Ξηροκάμπι Λακωνίας. Είναι η πρώτη από τις 4 κόρες του Γεωργίου Φραγκή, αυτοκινητιστή και μετόχου στο ΚΤΕΛ ΛΑΚΩΝΙΑΣ και της Ζαχαρούλας Ορφανου, η οποία κατάγεται από τη Σκάλα Λακωνίας.

Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Ξηροκαμπίου και σπούδασε Νομική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Από το 2009 είναι δικηγόρος με εξειδίκευση στους τομείς εμπορικού και αστικού δικαίου, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Σπαρτης και διατηρεί δικηγορικά γραφεία στη Σπάρτη και το Ξηροκάμπι Λακωνίας.

Διατελεί πολλά χρόνια in house Δικηγόρος σε μεγάλες εταιρείες αποκτώντας δικαστηριακή αλλά και συμβουλευτική εμπειρία στη δικηγορία.

Εξειδικεύοται επίσης σε υποθέσεις υπερχρεωμένων νοικοκυριών και επιχειρήσεων, με μεγάλη εμπειρία στις εξωδικαστικές ρυθμίσεις με τις Τράπεζες, στον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών, στις υποθέσεις του νόμου 3869/2010, στη Τραπεζική Διαμεσολάβηση και σε όλες τις διαφορές των δανειοληπτών με τα τραπεζικά ιδρύματα που αφορούν στα «κόκκινα δάνεια». Είναι Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια σε Οικογενειακές υποθέσεις και σε υποθέσεις στον Εργασιακό χώρο με μετεκπαίδευση στην Διαμεσολάβηση , στη Σχολική Διαμεσολάβηση, στον Εξωδικαστικό Μηχανισμό Ρύθμισης οφειλών, στην Τραπεζική Διαμεσολάβηση και στην Κτηματολογική Διαμεσολάβηση.

Από το 2018 είναι Υπεύθυνη Προστασίας Δεδομένων (DPO). Μιλάει άριστα Αγγλικα.

Το 2012 νυμφεύτηκε τον Σταύρο Χαντζάκο, γιο των φιλολόγων Χρήστου Χαντζάκου και Μαρίας Κουρή, με σπουδές στα οικονομικά, αγρότη και μετοχο του ΚΤΕΛ ΛΑΚΩΝΙΑΣ, με τον οποίο έχουνε αποκτήσει τον 9 χρόνο γιο τους Χρήστο.