Η Ν.Ε ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Λακωνίας για τον θάνατο του Λεωνίδα Γρηγοράκου

Ο ιατρός, ακαδημαϊκός, βουλευτής & Υπουργός του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στη νεότερη πολιτική ιστορία του τόπου μας.

Με σημαντικό επιστημονικό εύρος υπηρέτησε το ΕΣΥ απο σύστασης του, διεκδικώντας διαρκώς με δράσεις την θεμελίωση & αργότερα την ισχυροποίηση του Εθνικού συστήματος Υγείας .

Επί 19 συναπτά έτη (2000-2019) τιμήθηκε από τους Λάκωνες συμπολίτες μας ως βουλευτής και τίμησε από την μεριά του την Λακωνία από οποιαδήποτε θέση εξουσίας κατείχε διαχρονικά.

Ευθύς, ενθουσιώδης, μαχητικός και κυρίως παθιασμένος με την πολιτική διέγραψε σπουδαία διαδρομή πετυχαίνοντας να υπερκεράσει τα στενά κομματικά όρια & να γίνει ο Λεωνίδας όλων των

 Λακώνων.

Προσέφερε στο ΠΑΣΟΚ σε δύσκολες στιγμές για την Χώρα & το κόμμα , προσέφερε στην κοινωνία της Λακωνίας & βοηθούσε άμεσα με τον τρόπο του οποιονδήποτε βρίσκονταν σε αδυναμία.

Έφυγε αιφνίδια & πρόωρα σκορπιζοντας θλίψη όμως πρόλαβε να εισπράξει την αγάπη των Λακώνων συμπολιτών μας στην μεγάλη διαδρομή του, με αποκορύφωμα τις εθνικές εκλογές του 2009 όπου έλαβε σχεδόν 18000 ψήφους.

Ποσοστό ασύλληπτο ιστορικά για υποψήφιο βουλευτή Λακωνίας (και δη ΠΑΣΟΚ) που  καταδεικνύει ξεκάθαρα το πολιτικό μέγεθος του εκλιπόντος.

Καλό ταξίδι στην αιωνιότητα Υπουργέ Λεωνίδα Γρηγοράκο.

Θερμά Συλλυπητήρια στην βουλευτή ΠΑΣΟΚ Λακωνίας Νάγια Γρηγοράκου , στην οικογένεια & στους οικείους.

 Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Λακωνίας